Porsche Panamera va fi disponibil incepand cu 12 septembrie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Porsche Panamera va putea fi comandat in Germania incepand cu 12 septembrie, iar modelul va fi disponibil in trei versiuni in momentul lansarii. Pretul de baza al lui Panamera in Germania este de 94.575 euro, cu TVA inclus.

Germanii de la Porsche vor pune la vanzare noul Panamera incepand cu 12 septembrie, modelul fiind disponibil in prima faza doar in Germania. Ulterior, disponibilitatea modelului se va extinde pe toate pietele pe care opereaza producatorul german Porsche, controlat acum de Volkswagen. Mai exact, modelul va fi disponibil in Europa pana la sfarsitul lunii septembrie, urmand sa fie disponibil in intreaga lume pana la sfarsitul lunii octombrie.

Cel de-al patrulea model din gama actuala Porsche este disponibil in trei versiuni si are un pret de pornire de 94.575 euro, inclusiv TVA. Acest pret este valabil pentru Panamera S, model echipat cu un motor V8 care dezvolta 400 CP. Ulterior, Porsche va oferi o versiune V6 a lui Panamera, care va lua locul acestui model pe post de versiune entry-level. Mai tarziu, constructorul din Stuttgart va oferi si o versiune hibrida a acestui model, care ar putea fi echipata tot cu motorul V6 al versiunii de mai sus.

Porsche Panamera poate fi comandat atat in compania unei transmisii manuale cu sase trepte – oferite standard, sau cu o transmisie PDK cu dublu ambreiaj, care beneficiaza de sapte trepte.

Transmisia PDK este standard pe modelul Panamera 4S, care beneficiaza de un sistem de tractiune integrala PTM, si are un pret de pornire de 102.251 euro, inclusiv TVA.

Varful gamei Porsche Panamera este versiunea Turbo a acestui model, care dezvolta 500 CP si beneficiaza atat de o transmisie PDK cu dublu ambreiaj, cat si de sistemul de tractiune integrala PTM. Acest model are un pret de pornire pe masura performantelor oferite, respectiv 135.154 de euro in Germania, inclusiv TVA.

Via | Automedia

Comentarii (5)

  • este deja
    haha ..
    Acum 2 saptamani l-am vazut pe Floreasca ...
    Chiar m-am mirat pentru ca abia se lansase si romanii il cumparasera deja ...

    Si mai zic unii ca e criza ... :))
    4 0
  • da
    Da,

    Exista deja in Romania. Unde putea de altfel sa fei decat in Romania. Era undeva pe platforma la Pipera( M)

    Criza pt masini scumpe nu exista, din contra este instrumentul oamenilor cu bani, care pierd oricum bani multi datorita situatiei actuale, dar prin lucrul acesta ei depasesc moral contextul crizei. Investind in lucruri palpabile.

    de ex X 6 a devenit masina nationala, depasind Q7 alb, masina taranului parnevit roman :)

    Numai bine,
    3 3
  • confirm! vazut aseara pe platforma pipera una bucata panamera argintiu (panamera s din cate am vazut eu...o sa apara in scurt timp si un turbo sunt sigur)
    3 0
  • Mister Q a fost votat in rosu...Cum este foarte putin probabil ca pe acest forum sa activeze propritarii de X6, Q7, R8, KK 2, etc mai sigur e ca au butonat "pe rosu" viitorii piloti de panamera care, momentan sofeaza un SH de jermanica si care se viseaza la un "up-grade" la fel de SH
    1 2
  • da
    lam vazut in sibiu...e si turbo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru