Porsche Panamera va fi vedeta si la standul Lumma Design

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
Tunerul german Lumma Design va lansa in cadrul Salonului de la Geneva propriul program pentru porsche Panamera. Nemtii intentioneaza astfel sa concureze cu rivalii de la TechArt, care si-au exersat spiritul creator pe acelasi model.

Rivalitatea constructorilor se manifesta si la nivelul tunerilor. Nemtii de la Lumma Design au decis sa aduca la Salonul Auto de la Geneva propria lor interpretare a modelului Porsche Panamera, gata sa rivalizeze cu creatia similara a celor de la TechArt.

Programul gandit de Lumma include momentan numai modificari de ordin estetic, dar isi propune sa aduca in viitor si o serie de imbunatatiri sub capota, unde ar urma sa se ascunda aproximativ 700 de cai putere.

Kitul aerodinamic care va fi expus la salonul elevetian va include, printre altele, spoilere fata si spate redesenate, praguri laterale, un deflector posterior si un eleron destul de discret. Toate accesoriile incearca sa mentina o masa totala cat mai scazuta, drept pentru care au fost confectionate din fibra de carbon.

Aspectul sportiv este subliniat si de capota fata construita din Kevlar si presarata cu fante de aerisire. Sistemul de evacuare a fost si el modificat, terminatiile, patru la numar, masurand acum 100 de milimetri in diametru.

Jantele standard au fost inlocuite cu un set "Racing Edition", cu dimensiuni de 21 de inch.

La interior, modelul Porsche a primit o noua tapiterie din piele, centuri de siguranta argintii pentru a contrasta cu aceasta si praguri personalizate cu iluminare. La toate acestea se adauga covorase personalizate si pedale din aluminiu.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • Andrei
    Mai bine i-ar fi dat foc. Dupa ce ca arata ca dracu masina, s-au gandit ca niste bucati de plastic in plus n-ar strica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru