Techart prezinta un studiu de design bazat pe Panamera la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.02.2010
TechArt prezinta un nou model bazat pe Porsche Panamera la Salonul Auto de la Geneva. Acestia au mai prezentat un kit de tuning pentru Panamera la Frankfurt in 2009.

Tunerii de la Techart vor prezenta un studiu de design bazat pe Porsche Panamera la Salonul Auto de la Geneva. Modelul se numeste TechArt Concept One si prezinta un pachet de individualizare care asigura unicitatea lui Panamera in versiunea TechArt in comparatie cu alte modele de pe piata. Cei de la TechArt au prezentat o versiune diferita a lui Panamera la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009.

Scopul celor de la TechArt este sa integreze toate elementele de tuning pe caroseria lui Panamera in timp ce ofera impresia ca acestea erau montate din fabrica pe caroseria coupe-ului cu patru usi de la Porsche. Un exemplu al acestei abordari sunt fantele de aer din noua fusta fata, care au rolul de a furniza un flux de aer cat mai bun pentru racirea intercoolerului. Pachetul de lumini pentru Porsche Panamera a fost integrat intr-o singura unitate, luminile de parcare, semnalizarile si unitatile LED fiind amplasate in bara fata.

Profilul lui Concept One este marcat de bosajele aripilor umflate si pragurile laterale care au fost integrate cu usurinta in design-ul lui Panamera.

Spoiler-ul spate este reglabil si se potriveste de minune cu difuzorul de aer spate si cele patru tevi de evacuare ale alui Panamera. Jantele acestui model sunt de 22 inch si sunt realizate din aliaj, iar acestea au fost vopsite in gri pentru un contrast mai interesant.

Motoarele lui Panamera au primit un capac din fibra de carbon, iar gama de motorizari a fost imbunatatita. Varful gamei, Panamera Turbo, ofera in standard 500 CP iar kit-ul Techart suplimenteaza puterea cu 150 CP. Modificarile nu se termina aici, cei de la TechArt creand si o versiune imbunatatita a interiorului, imbarcata in piele alba si alcantara.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • warden
    Porsche
    Da, un vis frumos sau orgasm de 650cp ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru