Porsche pregateste un Panamera cu doua usi

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.05.2010
Porsche Panamera GT va fi urmatorul venit in gama Porsche. Coupe-ul derivat din Panamera va fi dublat de un SUV compact si de un roadster mai ieftin decat Boxster.

Porsche va lansa in viitorul apropiat o versiune coupe a lui Panamera pentru a-si mari gama si pentru a atrage cat mai multi clienti. Noul Panamera GT va avea rolul de a imbunatati vanzarile marcii din Stuttgart si de a participa la atingerea targetului de 150.000 de masini produse anual stabilit anul trecut, cand Porsche a reusit sa scoata pe portile uzinelor sale 75.000 de unitati.

In momentul in care va fi aruncat pe piata, Panamera GT va da semnalul revenirii marcii din Stuttgart pe segmentul coupe-urilor GT cu motor frontal, ultimul model care s-a incadrat in aceasta linie fiind 928 (produs pana in 1995).

Panamera GT nu va fi singurul model nou pe care Porsche il va arunca pe piata in anii urmatori. Dupa coupe-ul german vor urma un SUV compact care va completa gama de modele de teren inceputa de Cayenne si care va fi construit pe platforma lui Audi Q5. In sfarsit, Porsche va incerca sa atraga si mai multi clienti printr-un roadster mai ieftin decat Boxster care va avea la baza platforma viitorului Audi R4, fratele mai mic al lui R8.

via | Automobile Magazine

Comentarii (2)

  • s-au scremut j'de mii de ani sa faca un Porsche in 4 usi si acum se mai screm iar sa il faca in 2 usi??? nu era mai simplu si logic sa faca dracului un facelift adevarat la 911? (adica si altceva in afara de schimbat semnalizatoare si de inlocuit farurile ovale cu unele rotunde si apoi iar ovale)... tare indecisi baietii astia de la Porsche.
    3 8
  • victor
    daca masinile ar insemna numai design ...............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru