Premierele mondiale de la Bologna

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Cele 44 de marci auto prezente la Bologna vor aduce un pachet de 13 premiere mondiale absolute.

Esential

13 premiere mondiale au fost anuntate pana in prezent la Bologna Motor Show.

Ultimul salon auto important din 2007 se va desfasura la Bologna in Italia. Portile evenimentului italian se vor deschide pe data de 7 decembrie, urmand ca Salonul Auto de la Bologna sa se inchida pe data de 17 decembrie.

La cel de-al 32 salon auto organizat la Bologna vor avea loc 11 premiere mondiale, un numar mai mult decat suficient avand in vedere faptul ca evenimentul din Italia nu atinge ca anvergura saloanele de la Geneva, Paris sau Frankfurt.

Bologna Motor Show va grupa standurile a 44 de marci auto consacrate la nivel mondial. Casa italiana Abarth va lansa in premiera mondial la Bologna modelul Grande Punto essessse. Alfa Romeo va veni cu editia speciala 147 Ducati Corse.

O alta noutate absoluta a fost anuntata si de Citroen, care va prezenta prototipul Una Concept Car. O alta noutate intersanta vine din partea Ford, care a anuntat Focus Style Wagon. H3 Black Edition de la Hummer si Hyundai i30 vor reprezenta lansari in premiera. Si Opel va veni cu o lansare in premiera, este vorba de Zafira MCE.

Peugeot si-a anuntat conceptul Bipper Tepee, iar Porsche noua versiunea Boxster RS60 Spyder. Renault a ales Bologna locul lansarii facelift-ului la modelul Modus si noul model Grand Modus. Subaru va aduce ca noutate mondiala Impreza STI N14 Prodrive. Ultima premiera a salonului auto de la Bologna este conceptul Ace elettrico realizat de indienii de la Tata.

Comentarii (1)

  • E gresit tag-ul la Renaul(t) ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru