Preview Geneva 2010: 100 de premiere, LIVE de maine pe Automarket

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.03.2010
Salonul Auto de la Geneva va prezenta aproape 100 de modele noi in editia cu numarul 80. Elvetienii asteapta circa 700.000 de vizitatori, care vor admira creatiile a 700 de marci din intreaga lume.

Esential

250 de expozanti vor participa la Salonul Auto de la Geneva.
700 de marci vor fi reprezentate de expozantii de la Geneva in decursul celor 12 zile in care acest salon auto va fi deschis.
700 de mii de oameni sunt asteptati sa calatoreasca pana la Geneva in perioada 4-14 martie pentru a vizita Salonul Auto de la Geneva.

Salonul Auto de la Geneva a ajuns deja la cea de-a 80-a editie si va prezenta in permiera europeana si chiar mondiala in unele cazuri circa 100 de modele noi. Incepand cu data de 2 martie, cand prestigiosul salon auto isi va deschide portile pentru presa, Automarket va va tine la curent cu cele mai importante apartii pentru Romania, precum si cu cele mai interesante modele care vor debuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Atmosfera din cadrul acestui salon este imbunatatita fata de anul trecut, deoarece analistii industriei auto estimeaza ca piata auto are sanse de recuperare in anul 2010, desi acestea nu se aplica atat de mult pentru Europa. Anul acesta, Salonul Auto de la Geneva va avea circa 250 de expozanti, care reprezinta 700 de marci din 30 de tari, care isi vor prezenta creatiile la primul salon important din 2010 organizat in Europa. Organizatorii au sperante mari pentru acest salon, fiind asteptati circa 700.000 de oameni.

In ciuda incertitudinii care inconjoara piata auto globala, producatorii de automobile creeaza modele din ce in ce mai interesante, toate urmand aceeasi tendinta, dar intr-un mod diferit.

La fel ca in ultimii trei ani, producatorii de automobile au intentii din ce in ce mai verzi, iar acest lucru se vede in numarul de modele cu propulsie alternativa prezentate la acest salon. In timp ce in anii trecuti hibridele si vehiculele electrice erau o raritate, supercar-urile cu motoare mari si extrem de puternice le-au luat locul vehiculelor ecologice. Astfel, aproape 16% din modelele noi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au un sistem alternativ de propulsie.

Via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru