Prima sedinta foto a lui MX-5 Superlight

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Conceptul Mazda MX-5 Superlight va fi prezentat publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Intre timp putem admira o serie de fotografii noi cu modelul nipon.

Conceptul Mazda MX-5 Superlight a fost creat special pentru a sarbatori doua decenii de la introducerea in productia de serie a lui MX-5. Cateva fotografii reale cu conceptul nipon au fost lansate la inceputul saptamanii acesteia. Masina va fi prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, insa pana atunci avem parte de cateva imagini noi. De aceasta data, modelul nipon a fost fotografiat in timpul unor teste pe circuit.

Mazda MX-5 Superlight Concept beneficiaza de o structura usoara si totodata rezistenta, care imbunatateste performantele masinii si ofera un consum redus de carburant. Fata de versiunea de serie, MX-5 Superlight dispune de prize de aer integrate care au rolul de a proteja pasagerii in cazul unui impact, precum si de un sistem de evacuare cu doua tevi de esapament.

Masa acestui model ajunge la 995 kilograme, iar propulsorul de 1.8 litri care livreaza 126 CP a fost preluat de pe actualul MX-5. Conceptul nipon sprinteaza de la 0-100 km/h in 8.9 secunde. Conform declaratiilor oficialilor Mazda, MX-5 Superlight nu va intra in productia de serie.

via | WCF

Comentarii (1)

  • gabi o
    Motor mic si slab
    De ce un singur motor si asa de slab?
    A, scuze, acum am citit ca nu va intra in productie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru