Primele 100.000 de exemplare Tata Nano vor fi livrate prin tragere la sorti

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.03.2009
Numarul ridicat de comenzi pentru Tata Nano ii determina pe oficialii companiei indiene sa isi multumeasca clientii prin tragere la sorti computerizata.

Esential

100.000 de exemplare nano vor fi livrate prin tragere la sorti computerizata.
1450 de euro este pretul de baza al lui Tata Nano la lansarea sa pe piata din India.

Momentul lansarii de piata a lui Tata Nano, a carui prezentare oficiala a avut loc astazi in India, a scos in evidenta un fapt rar intalnit in perioada de criza actuala: comenzile pentru cea mai ieftina masina din lume sunt atat de ridicate, incat primele 100.000 de unitati vor fi livrate clientilor prin tragere la sorti computerizata, pentru a nu-i avantaja pe unii in defavoarea altora.

De la prezentarea primelor fotografii cu Nano, eveniment care a avut loc in 10 ianuarie 2008, site-ul oficial dedicat modelului a primit 30 de milioane de vizite. In tot acest timp, desi Tata nu a deschis oficial liste de asteptare pentru noul sau model, interesul publicului a fost atat de crescut incat Ratan Tata, seful companiei, a decis ca startul comenzilor sa coincida cu startul unui program de tragere la sorti desfasurata pe computer. In acest mod, primele 100.000 de masini din cele 1000 de orase indiene in care Tata dispune de puncte de vanzare vor fi impartite clientilor in mod aleatoriu, pentru a evita aglomeratiile la showroom-uri.

Desi vorbim de cel mai ieftin model auto din lume, Ratan Tata anuntat astazi ca producatorul indian va lansa in scurt timp o gama de accesorii si obiecte promotionale care poarta sigla Nano, printre acestea urmand sa se numere un telefon mobil si un ceas.

via | Automotive News (inreg)

Taguri: Nano, Tata

Comentarii (1)

  • o picatura intr-un ocean
    populatia Indiei numara 1.100.000.000 de suflete si are o crestere anuala de 19.000.000 de indivizi. So....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru