Primele imagini ale monovolumului Toyota bazat pe Prius

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.10.2010
Două imagini publicate recent dezvăluie liniile noului model hibrid Toyota. Este vorba despre un monovolum care are la bază platforma lui Prius.

După teaserul care anunţa un nou membru în familia de hibride Prius, Toyota scapă primele imagini ale modelului mult aşteptat. Pozele trădează ceea ce toată lumea anticipa: un monovolum botezat Prius Verso programat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, de la începutul anului viitor.

Cum e şi normal, sub caroseria redesenată şi ceva mai generoasă a monovolumului se va afla un tren de propulsie hibrid HSD, care include un motor convenţional pe benzină de 1.8 litri şi unul electric. Ansamblul poate oferi în total 138 de cai putere, garantând o economie de carburant importantă.

Imaginile trădează o caroserie mai înaltă şi mai lungă, potrivită pentru un model care îşi propune să ofere mult spaţiu interior. Designul părţii posterioare anunţă de asemenea mult spaţiu, Prius Verso urmând să poată transporta până la şapte pasageri, pe trei rânduri de scaune. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • lorinczi_9
    2 imagini?...............eu vad 1(una singuraaaaaaa...................................)
    4 1
  • mda
    pastreaza acelasi design ca priusu.. adica urat..
    0 1
  • motor benzina 1.8 litrii + motor electric = doar 138 cp ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru