Primele imagini ale noului Toyota Avensis facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.08.2011
Toyota a restilizat actualul Avensis. Modelul de segment mediu a fost surprins recent, complet necamuflat, cu retuşuri importante la nivel frontal şi posterior.

Deşi a fost prezentat oficial în urmă cu trei ani, în cadrul Salonului Auto de la Paris, actualul Toyota Avensis se pregăteşte de un facelift. O dovedesc o serie de imagini spion, publicate pe site-ul olandez Autoweek.nl, care surprind un exemplar Avensis complet necamuflat, asupra căruia s-au operat modificări importante.

Deşi Toyota a căutat să ţină ascunse intenţiile sale, în această toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, am putea asista la debutul lui Avensis facelift.

Modelul de clasă medie, surprins în ambele variante de caroserie, sedan şi break, se va bucura de un aspect frontal complet regândit, aliniat la noua filosofie de design Toyota, regăsită şi pe noua generaţie Yaris, dar şi pe viitorul coupe cu tracţiune spate, FT-86.

Imaginile indică o restilizare a blocurilor optice faţă şi spate, cu uşoare arcuiri pentru faruri, o grilă nouă şi un spoiler frontal retuşat, cu o extensie şi linii mult mai agresive.

via | autoweek

foto | Bart Earl Stable

Comentarii (11)

  • @
    Cel mai frumos avensis produs pana acuma.
    32 13
  • Bibicul
    zici ca e Renault Latitude
    12 31
  • Cine dracu s-a urcat pe gard sa mi le pozeze in gradina la bunica-mea????
    20 6
  • zarnesteanu
    Sper ca i-au facut oglinzile suficient de puternice
    Sa reziste la ridicarea in camionul de gunoi. Inca un gunoi pe strazi, alta durere de cap in plus pentru oanemii de la salubritate.
    6 31
  • Mircea, nu mester, altul
    @zarnesteanu
    Tu probabil conduci o dacie 1310 cu motorizare prin impingere de familie, prieteni si cunoscuti.
    19 2
  • Etienne
    Avensis facelift
    Arata mult mai bine in ciuda faptului ca modificarile nu par foarte multe. Nu inteleg de ce n-a aparut de la inceput in aceasta forma Avensis. Legat de cadrul natural in care au fost facute pozele, poate ca erau in test ceva editii speciale pentru Romania, concepute special pentru iesitul la gratar atat de drag unora.
    2 0
  • @zarnesteanu
    Din generatia retarzilor cu TDI adus sh din germania cu doar 105 k km ...
    5 3
  • Florin
    Superb!
    @Bibicul : zici ca esti prost

    @zarnesteanu: acolo la tine nici in trecere n-o sa vezi o Toyota Avensis, n-ar avea loc de gunoaiele de care vorbesti tu

    Noul Avensis a fost un model reusit inca de la introducere, acum arata si mai bine.Gama Toyota arata acum excelent dupa ce au adus si noul Yaris.
    6 2
  • Lasati-l pe zarnesteanu in pace ca stiti cum e zicalaȘ
    Cu omul prost sa nu te pui ca are mintea odihnita.
    Se pare ca are ceva cu masinile japoneze in general, cred ca din cauza ca la el in comuna sunt doar tractoare tdi care fumega ca un vapor.
    5 0
  • zarnesteanu
    bibi
    Vreau sa te felicit! Sunt sincer impresionat pentru ca nu credeam sa fie posibil sa vad asa ceva. Ai scris 4 randuri compuse de tine, n-ai pus link-uri cu honda, nu tu copy/paste, nimic. Bravo mai! Exista speranta!

    Voi astialalti din nou mi-ati smuls o lacrima de emotie. Cat de tare va poate f.. grija de ce conduc, unde locuiesc, etc. Sper numai sa nu ma visati noaptea. Pentru linistea voastra, stau intr-un cort din trei bete, peste care am aruncat o folie de nylon, inconjurat de gunoaie, n-am carnet si singurul vehicul pe care l-am condus vreodata a fost cand ma trimis vecinul cu caruciorul sa-i schimb butelia.

    bibi bulshit, daca tot e vorba de zicale poporale, hai sa-ti trantesc si eu una mai "Coada de topor". Tu si gasca ta infatuata imi aduceti aminte de rahatii de informatori ai securitatii. Stati printre noi, vorbiti cu noi, luati salarii, uneori chiar de la guvern, ca pe urma sa tradati tot ce are valoare pentru un om normal: familia, prietenii, tara, si cele mai elementare principii morale. Prin iresponsabilitatea voastra financiara distrugeti tot ce e in jurul vostru, cu atat mai mult acum, cand vremurile sunt cum sunt. Hraniti-i pe indieni, pe chinezi si coreeni in timp ce Europa si propria voastra tara se zbate intr-una din cele mai negre crize economice din istoria moderna. Cand cumparati o masina facuta in asia sa tineti minte ca salariile voastre nu platesc doar fierul din care e facuta. Profitul pe care il scot , o parte le hraneste brotacii care ne vor napadi in viitor iar alta parte va merge in investitii cu care vor sufoca economiile locale. Daca va faceti iluzii ca ne iubesc si ne respecta sunteti niste naivi stupizi, dar cel mai grav, niste naivi periculosi. Pentru ca daca ati da doar din gura m-ar durea in cot de voi. Dar din pacate lucrurile nu se limiteaza doar la atat. Somn usor inteleptii lu' tata.

    Ma duc sa-mi trimit cainele cu mejasul la internet cafe.
    5 12
  • mariantr2005
    zarnesteanu
    Toyota AVENSIS se fabrica in Europa
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru