Primele imagini cu noul Mercedes-Benz E-Klasse Estate

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.08.2009
Noul Mercedes-Benz E-Klasse a fost dezvaluit pe internet si in versiunea Estate. Modelul va fi disponibil si intr-o varianta 4Matic si ar putea fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt.

Primele imagini cu noua versiune Estate a lui Mercedes-Benz E-Klasse W212 au fost dezvaluite pe internet de catre germanii de la Autobild. Modelul ar putea fi dezvaluit public la Salonul Auto de la Frankfurt, in aceasta toamna. Design-ul versiunii Estate a lui E-Klasse este inspirat profund din cel al versiunii sedan, diferentele principale fiind legate de configuratia caroseriei in cazul acestei versiuni.

Stopurile au primit LED-uri incorporate, iar linia generala a acestora a fost preluata, pe cat posibil, de la versiunile Coupe si Sedan ale lui E-Klasse. Usa hayonului are o forma interesanta la nivelul stopurilor, care este oarecum similara cu cea a vehicului E-Klasse Estate din generatia W211. De data aceasta, unghiul dintre stopuri este mai pronuntat si ii confera acestui model o personalitate mai profunda.

Noul Mercedes-Benz E-Klasse Estate va fi disponibil cu aceleasi tehnologii cu care ne-au obisnuit versiunile Sedan si Coupe ale acestui model. Unul dintre modelele din primele imagini cu E-Klasse Estate are sigla 4Matic pe hayon, ceea ce implica faptul ca modelul va fi disponibil si intr-o versiune cu tractiune integrala.

Gama de motorizari si transmisii va fi preluata direct de la E-Klasse Sedan, urmand ca modelul sa primeasca motorizari suplimentare alaturi de intreaga gama E-Klasse

Via | Autobild

Comentarii (3)

  • Informatia de Cluj
    La mine in Cluj, in parcarea din fata vilei mi-ar pica bine o asa masina...............:))
    2 3
  • bai frate ce lunga este!!
    3 0
  • frumoasa
    Masina este superba,mai ales interiorul primitor si extrem de spatios;ai o familie de 3-4-5 persoane si nu ai vrea sa-ti pierzi identitatea intr-un VAN,iti cumperi Mercedesul si cu siguranta sportivitatea si confortul nu o sa-ti lipseasca plus ca daca chiar vrei poti face fata cu sigranta unui seria 3 de prin 2000-2004,asta desigur daca ai bani sa ti-o cumperi!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru