Primele imagini cu Opel Meriva concept

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.02.2008
Au aparut primele imagini cu Opel Meriva, inainte de prezentarea oficiala programata la Geneva.

Esential

4 martie este data la care Opel va prezenta Meriva concept.

Opel a programat pentru ziua de 4 martie prezentarea oficiala a conceptului Meriva, odata cu inceperea Salonului Auto de la Geneva. Insa primele imagini oficiale cu cel mai nou concept din gama Opel au facut deja inconjurul internetului gratie publicarii lor pe forumul Astra din Romania.

Designul conceptului Meriva inglobeaza viitoarele tehnologii pregatite pentru segmentul MPV-urilor. Printre cele mai interesante inovatii prezentate de conceptul Opel se numara forma geamurilor laterale care impreuna cu parbrizul panoramic dau senzatia unei cupole de sticla. O alta componenta de baza a conceptului o reprezinta sistemul de deschidere a usilor, denumit FlexDoors.

Flex Doors presupune existenta unor usi laterale-fata conventionale si portiere laterale-spate cu deschidere inversa, catre partea anterioara a vehiculului. 

Viitoarea generatie a modelului Meriva este gandita sa ofere spatiozitate si cconfort. GM va folosi conceptul Meriva pentru un viitor model de serie destinat comercializarii la nivel mondial.

Via | MotorAuthority via AstraForum  

Taguri: Meriva, Opel

Comentarii (1)

  • despre masina
    cat costa???????????!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru