Primul accident al noului BMW Seria 1 M vine din Coreea

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.07.2011
Nu a trebuit să aşteptăm mult până la primul accident al noului BMW Seria 1 M Coupe. Mezinul a fost lovit uşor în Coreea de Sud, dar nu din vina proprietarului.

Deşi în această rubrică îşi au locul, de obicei, doar exemplare Bugatti, Lamborghini sau Ferrari, astăzi facem o excepţie cu un BMW. Este vorba despre primul accident al proaspătului BMW Seria 1 M Coupe, cel mai mic membru al familiei bavareze de performanţă.

Accidentul a avut loc în Coreea de Sud şi a implicat primul coupe de performanţă livrat în ţara asiatică. Proprietarul maşinii a publicat recent pozele pe un blog dedicat pasionaţilor mărcii bavareze, exprimându-şi regretul pentru incidentul care i-a avariat serios maşina.

Potrivit informaţiilor oferite de acesta, accidentul a avut loc din cauza unei alte maşini, care nu a observat culoarea roşie a semaforului. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu rănirea celor implicaţi.

via | egm

Comentarii (6)

  • Intereseaza pe cineva? Nu!
    De ce as vrea sa stiu ca un idiot si-a lovit masina, oricare ar fi ea? Mai ales ca nu este vorba nici macar despre o masina exotica. Stupid news!
    19 21
  • @C-G-C
    Ce poate sa intrebe un idiot!?
    11 11
  • @gtrazvan
    ;))))) bravo ai ziso bine...))))
    9 9
  • @gtrazvan
    Nu stiu ma, sa-mi spui tu, ca esti "de-al lor"!
    11 11
  • andrei
    uau
    ce mai stirea
    1 0
  • O PROSTIE DE MASINA MOARTEA PE ROTI LA BANI ASTEA TE CAM DUCI REPEDE CU EA IN PARAPETI MAI ALES DACA E UD PE JOS

    NU SARITI ASTEA CU BWM IN CAP CA ASTA E ADEVARUL
    SALUTARE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru