Primul pachet de tuning pentru Mercedes SL vine de la Lorinser

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.01.2012
Lorinser a publicat deja prima schiţă a pachetului de tunig pe care îl pregăteşte pentru noua generaţie Mercedes SL. Modificările vor fi în primul rând de ordin estetic.

Deşi nu a debutat oficial în cadrul nici unui salon european, Mercedes SL are deja o primă propunere de modificare din partea unei case de tuning. Este vorba despre specialiştii de la Lorinser, cu o experienţă îndelungată în tuningul modelelor Mercedes.

Inginerii şi designerii casei germane au decis să dea publicităţii o schiţă a viitorului kit pe care îl vor propune pentru SL. Deşi nu a oferit detalii despre modificările pe care le va opera pe noua generaţie a roadsterului, Lorinser se va preocupa în mod special de aspectul frontal.

Aici îşi va face loc o nouă grilă, un spoiler, prize de aerisire redesenate şi lumini LED. Pragurile laterale vor suferi şi ele modificări, asemeni spoilerului posterior, iar jantele standard vor fi înlocuite cu unele noi, din aliaj. Despre ceea ce vom vedea sub capotă, Lorinser nu a făcut declaraţii, însă ne putem aştepta la câţiva cai putere în plus şi o ţinută de drum mai fermă.

Kitul va fi disponibil începând cu jumătatea acestui an, însă primul contact cu publicul ar putea avea loc chiar la Geneva.

via | wcf

Comentarii (3)

  • Macar nu mai are farurile alea oribile !
    BVO.
    5 2
  • @AAA
    Ba sunt, dar zici ca sunt camuflate, zici ca e viitorul CL, sau mai bine zis, Clasa S Coupe!
    1 1
  • @Automarket
    Trebuia sa fie SL prezentat la un salon, care trebuia sa fie neaparat european, ca sa primeasca o schita de tunuing???
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru