Racing Dynamics a lansat noul RS35 Biturbo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.04.2009
Tunerul italian Racing Dynamics a creat un pachet de modificari pentru BMW 335i, pe care l-a numit RS35 Biturbo.

Italienii de la RDSport au pregatit un pachet de exceptie pentru BMW 335i E92. Tunerii de la Racing Dynamics au modificat motorul bi-turbo de 3.0 litri al lui BMW 335i. Pe langa modificarile operate sub capota, italienii au adaugat un pachet aerodinamic pentru 335i.

Performantele motorului cu sase cilindri in linie au fost imbunatatite prin imbunatatirea amestecului aer-carburant si prin marirea presiunii dezvoltate de turbina. Modelul a primit si o admisie noua, precum si un intercooler de dimensiuni mai mari. Astfel, puterea lui RS35 a ajuns la un nivel apropiat de cel al lui BMW M3, iar cuplul dezvoltat de motorul bi-turbo depaseste momentul motor maxim oferit de propulsorul V8 de 4.0 litri al lui M3.

RS35 Biturbo dezvolta 414 CP si ofera un cuplu motor maxim de 548 Nm. Cresterea obtinuta este de 112 CP si 148 Nm, fara a schimba turbinele sau elementele interne ale acestui motor. Italienii au reusit sa omologheze modelul RS35 si in Germania de catre organismul TUV.

Modificarile estetice includ o bara fata din fibra de carbon cu o fanta de aer marita si proiectoare invelite in fibra de carbon.

Pragurile laterale sunt umflate, iar bara spate a primit un nou sort. RS35 Biturbo are patru tevi de evacuare, la fel ca BMW M3 E92, iar Racing Dynamics i-a oferit acestui model si un cozoroc de luneta.

Modelul este echipate cu jante de 20 inch, iar suspensia a fost modificata pentru a micsora garda la sol cu 25 milimetri pentru partea din fata si 20 milimetri pentru partea din spate. Interiorul a primit doar cateva modificari subtile, constand in pedale sport din aluminiu si levierul franei de mana din aluminiu.

Via | Leblogauto

Comentarii (3)

  • abc_e?
    RS35
    este pur si simplu divin
    1 0
  • andr3i
    bmw
    fa o cruce cand il vezi... :)):))
    1 0
  • m3
    bmw m3, motor v8 , 4 litri=420 cp, nu are cum sa fie asta mai puternic
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru