Realizatorii Top Gear, criticati dur in Anglia: "Sunt niste porci!"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.12.2009
Realizatorii Top Gear au interzis membrilor unui cuplu de acelasi sex sa participe ca spectatori in studioul emisiunii. Replica organizatiilor britanice care lupta pentru drepturile homosexualilor a venit imediat.

Britanicul Simon Reeves a fost refuzat de realizatorii emisiunii de televiziune Top Gear pe motiv ca nu respecta regula impusa de acestia prin care pe platoul de filmari jumatate din persoanele care participa trebuie sa fie barbati si jumatate femei. Simon a fost refuzat in momentul in care el si partenerul lui incercau sa isi cumpere bilete pentru filmarile realizate in hangarul din Dunsfold.

"Mi se pare nedrept ca un cuplu heterosexual sa reprezinte solicitantii ideali in timp ce cuplurile de acelasi sex nu au nici o sansa. Se aude ca Jeremy Clarkson a propus acest lucru pentru a se asigura ca nu va avea contact cu nici o persoana homosexuala", a declarat Simon Reeves.

In apararea lui Simon Reeves a intervenit si Ben Summerskill, director executiv al drepturilor homosexualilor de la organizatia de caritate Stonewall, care a criticat aceasta regula. "Este foarte ciudat, dar la ce te poti astepta din partea unor porci? Cu Jeremy Clakson implicat acest lucru nu este deloc surprinzator.

Se poate spune ca aceasta este o incalcare a regulamentelor de orientare sexuala din 2005", a declarat Ben Summerskill.

"Cuplurile de acelasi sex au fost acceptate in emisiune, iar aceasta regula a venit din dorinta de a evita ca intreaga audienta sa fie formata doar din persoane de sex masculin. Nu se intampla nimic sinistru", a declarat un purtator de cuvant BBC.

via | caradisiac

Comentarii (6)

  • In puii mei ce nededreptate
    Cate cruzime, cata discriminare....
    Foarte bine au facut, e emisiunea lor si au dreptu sa-si selecteze cum vor publicul. In cativa ani o sa ajungem sa spunem ca familia este o institutie care dezbina, care discrimineaza. Totusi sunt fericit ca ai nostrii sunt mai intregi la cap cand vine vorba de asa ceva.
    56 7
  • Sidoniu
    sunt boss de boss ha ha ha
    4 30
  • Felicitari Top Gear , chiar mi-ati placut la faza asta .
    54 8
  • f bine
    puteau sa faca tara asta in orice fel, nu ma mai intereseaza...RESPECT PENTRU CE ATI FACUT CU LABILII PSIHIC!!
    24 5
  • daca
    daca as fi fost in locul lui jeremy, si mi-ar fi comentat niste poponari dobitoci, eu i-as fi luat la bataie !!!
    17 4
  • adrian rs
    10+
    Pentru asta TG are respectul meu neconditionat!
    Bravo!
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru