Renault anunta Sandero Pick-Up si Logan facelift

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.04.2008
Renault va prezenta in toamna la Sao Paolo conceptul Sandero Pick-Up si prima imagine cu facelift-ul la Logan.

Renault a anuntat ca va prezenta in luna octombrie la Salonul Auto de la Sao Paolo conceptul Sandero Pick-Up. Viitorul prototip este proiectat in centrul de design al companiei franceze din Brazilia.

Patrick le Quement, vicepresedintele diviziei de design de la Renault, a anuntat ca unul dintre principalele scopuri ale studioului din Sao Paolo va fi restilizarea modelului Logan. Prin acest lucru, inaltul oficial francez a confirmat ca se pregateste un facelift la modelul Logan.

Odata cu prezentarea noului concept Sandero Pick-Up, Renault va prezenta la Sao Paolo si primul sketch pentru versiunea restilizata a modelului Logan.

Salonul Auto de la Sao Paolo, Brazilia, se va desfasura in perioada 27 octombrie - 9 noiembrie. 

Via | Just-Auto 

Comentarii (44)

  • ranger
    logan facelift
    da, sandero pick-up si logan facelift.loganul si asa arata ca un dromader. loganul este numit si dromaderul (datorita locului unde a fost lansarea oficiala a modelului.inteleg, materiale ieftine, daca tot vor sa faca ceva cool, de ce nu incorporeaza un gps ca standard.?
    0 0
  • cracana lucian
    mda
    m-am saturat de toate comentariile de prost gust la adresa daciei.Ca tot e asa proasta si nu-si face banii, care imi doneaza si mie una....vad ca toti aveti bani de avioane, si nu va mai uitati la dacia.
    1 0
  • Reader
    Pt Alexa
    Si ce propui bre sa cumpere lumea? Hyundai? Kia? sau mai noile masini chinezesti? (sau Citroen?)
    0 0
  • pt alexa
    nu vorbii daca nu stii !!!
    am un logan diesel, am facut cu el 23.000 km si am bagat bani in el exact 750 lei , cat m-au costat reviziile de 10.000 si 20.000 eu zic ca nu-i o suma asa de mare. oricum fata de alte masini si piesele si manopera sunt in limitele decentei. stiu ca dacia nu-i cea mai iute masina si nici cea mai frumoasa si nici cea mai fiabila dar nu atacati daca nu sunteti in cunostinta de cauza !!!
    0 0
  • allex_pl
    nici asa dar nici asa
    Loganul nu este o masina perfecta, este o masina ieftina vanduta scump chiar si piesele, sa fim seriosi daca ajunge pretul ei sa depaseasca 10mii euro, eu intreb cum? de ce? Au schimbat au schimbat acel plastic predominant si de "calitate", vreo 5 stele la NCAP, scaune cu reglaj lombar, vreo cutie automata/semiautomata, pentru ca eu nu stiu...declar si am declarat masina de 4000euro ce se vinde cu 10000euro. Daca stam sa ne gandim la sistemul de rate cu care poti sa o achizitionezi, atunci se schimba treaba pentru k este o treaba calculata si nu gasesti alta masina cu acelasi sistem de plata si ramane sa iti iei logan chiar daca nu vrei....asta e viata..in Romania bineinteles....si eu posesor de Peugeot 406 benzinar(foarte benzinar) zic un HAHAHAHAHA k in curbe nu imi derapeaza spatele, nu fac piruete exact k L.....L.
    0 0
  • Cine comenteaza la adresa Daciei?
    De ceva vreme imi tot pun o intrebare la care azi cred ca i-am gasit raspuns:"Cine comenteaza la adresa Daciei? Sau a lui Renault? Cine lauda Mercedes, Opel, masini germane sau din clasa premium?" Raspunsul? Imediat: "Cei care nu au bani nici macar de a-si face nevoile in centru!" @cracana lucian: Buna porpunerea: Voi astia smecheri care va dati numai cu masini beton, luati-mi si mie un Logan cadou asa de Pasti daca aveti bani. Cine vrea? Nici unul ca toti sunteti niste amarati!! Oricum nu am nevoie de mila voastra ca am masina, pardon parc auto cu masini, si culmea LOGAN. Si nu ma vait ca ma costa service-ul pentru ca nu ma costa:P Am masini bune si soferi pe masura. Asa ca cei care comentati mai bine faceti-va temele la sport ca vine BAC-ul.Si sa ne intoarcem la subiec. Ma gandesc ca un face-lift la Logan ar fi binevenit pentru ca deja e un clasic. Banuiala mea este ca o sa arate relativ asemanator cu Sandero, model care nu prea il vad eu ca pick-up. II sta bine asa cum e acum iar ca pick-up nu cred ca o sa arate prea bine. Parerea mea! Dar, daca o va cere piata, e binevenita, dar sa fie o oarecare diferenta de pret fata de Logan pick-up. Va multumesc pentru atentie! LA REVEDERE!@admin: Cred ca cei care posteaza tot felul de comentarii lascive si de prost gust, ar trebui sa primeasca un avertisment sau de ce nu, sa li se inchida conturile. Astept un rapsuns! Va multumesc!
    0 0
  • Articole ieftine
    Ce mi se pare mie amuzant e ca Automarket si alte situri cu profil auto asteapta sa se elibereze modelele astea la Sao Paolo ca sa faca rost de poze (si alea descarcate de pe net, nu facute de proprii fotografi) desi ele sunt modele manufacturate in Romania. Reporterii de investigatia lui peste prajit inca nu s-au gandit sa stea cu tunul foto pe usa fabricii sa prinda niste snapshot-uri in premiera, sau sa afle niste informatii proaspete chiar de la sursa. Asemenea articole ieftine cred ca poate scrie orice om care stie cate ceva despre ofertele actuale de masini.
    0 0
  • Dr. Felix
    ASTEPT SANDERO
    SI TOTUSI CAND VA FI LANSATA SANDERO IN ROMANIA?! AM GASIT PE INTERNET DE VANZARE SANDERO IN GERMANIA DAR IN ROMANIA NICI O VESTE. PE BUNE, ABIA ASTEPT UN DRIVE TEST CU SANDERO.
    0 0
  • pt. xyz
    Auzi bre? Ia spune-mi te rog daca ai parc de "masini" Logan te-ai gandit vreodata la siguranta soferilor tai? Ca sa nu mai vorbim de siguranta colegilor de trafic si a pietonilor. Eu cred ca habar n-ai ce vorbesti. Nimeni nu ar avea nimic cu Logan-ul daca ar fi intr-adevar o MASINA ca de-ocamdata este inca o caruta mai moderna. Ai facut de curand un drum lung cu Logan? Ai simtit cum te doare spatele cu tot cu reglajul lombar al scaunelor? Ai simtit nesiguranta pe care o ai cand mai prinde putina viteza? Ai vazut cat de inalta este pozitia pe scaun? Senzatia de rasturnare pe care o ai cand iei curbele cu o viteza mai mare? Galagia pe care o face motorul? Ambreiajul moale ca branza? Acceleratia lafel?Eu am avut si logan nou-nout de care a trebuit sa scap in doua saptamani dupa ce l-am luat pentru ca mi-a fost frica sa-l conduc. Acum sunt fericitul posesor al unei MAZDA6, 2.0 TDI, 140CP, FULL OPTION bre, cu 8 airbag-uri, toate sistemele de siguranta posibile, pilot automat, etc, etc, etc. Si colac peste pupaza consuma cu mult mai putin decat orice Logan facut vreodata.... sic, sic. Te pup.
    0 0
  • ratiune sau ne aruncam in cap ?!
    Ideea e urmatoarea...facem un credit si luam un sh de fitze gen BMW/Merc/Audi...ne mai costa si intretinerea, combustibilul o gramada, renuntam la orice altceva...gen decenta conditiilor de trai (mancam biscuiti cu apa vreo 2-3 ani; stiu un astfel de caz) doar sa avem o masina mai de soi in fata blocului, sau luam o masina care sa fie utila (si cam atat), care sa indeplineasca nevoia de baza in privinta transportului, intr-o tara in care gropile fac legea; praful e omniprezent ?!...mai ales o masina care e cat de cat fiabila, cu conditia sa nu iei gropi cu 90 la ora. De ce oare in occident vezi mult mai putine masini de fitze decat la noi ?! pentru ca utilitatea unei masini primeaza in fata fumurilor, figurilor etc, iar lumea mai vrea sa aiba si o viata din veniturile anuale/lunare decat sa le verse in contul masinii. Am condus si eu un logan vreo 10.000 km; nu am avut nici o problema cu el, am mers constant cu 160 pe autostrada (de mai multe ori) si nu a crapat, am bagat doar benzina-n el. So, grow up! lasati figurile pentru NFS! Daca ati cheltui 5% din venitul vostru pentru un BMW, atunci logic se merita, altfel....
    0 0
  • bogdan
    in general!
    stau, citesc comentariile postate si ma uimesc lucrurile prezentate. si nu numai aici, ci cam in toate sectiunile de acest gen. vorbesc despre trivialitatea limbajului. sunt perfect de acord cu opiniile contrare, cu faptul ca nu toti pot accepta sau aprecia un lucru.dar, intrebarea mea este de ce ar fi necesar o asemenea atitudine. poate nici cand nu voi putea primi un raspuns.....
    0 0
  • haha
    trebuie sa va impacati cu gandul ca sunteti doar niste ratati care nu au altceva de facut decat sa comenteze si sa critice. Eu va zic un singur lucru: daca renaultul este atat de prost de ce au o masina la F1 dupa care nu se poate tine NIMENI??? de prosti ce sunt? si daca sunt atat de proaste loganurile dc Romania si alte tari sunt pline de ele? Daca sunt proaste insemana ca si voi sunteti pentru ca le cumparati....bafta:)
    0 0
  • Pentru Reader
    Snt curios daca ai urcat in viata ta intr-un Citroen. Sau daca macar ai vazut unul. Sunt o multime de imbecili care se trezesc sa posteze fara ca macar sa aiba buletin. Democratie, ce sa ii faci!
    0 0
  • Pt Alexa
    Iti bati gura degeaba... nu vor intelege niciodata... lasa`i asa sa isi ia ce masina vor, asta e pana la urma, uita`te ce vanzari au... la logan... in catziva ani vor intra toti pe piata masinilor ieftine... nu mai exista pasiune pt masini adevarate, cum sunt modele de 30-40 de mii de euro, acum avem masini sub 10 mii, care lasa de dorit... adica na sunt bune de dus din punctul A in punctul B, dar nu poti zice ca te simti sofer intr-o masina de asta... asta e, mai degraba un harb de passat din 2000 sau un 525 d decat un logan, parerea mea.
    0 0
  • Contra
    Eu prefer asa cum zici tu un harb decat sa mai am experienta logan sau prefer sa merg pe jos.Daca te dai jos din caruta e ok loganu daca ai mai mers cu masini incepi sa te mai gandesti.
    0 0
  • Corect
    @Contra
    0 0
  • Ludovic-Stefan Kocsis
    Vulpea (frustratii) si strugurii
    Cei care au tot timpul de comentat sunt niste frustrati care evident nu au testat un logan. Exagerarea cu masina de 4000 se vinde cu 10000 iar e spusa cam din gradina. In primul rand nu a fost vorba niciodata de 4000, ci de 4800, in al doilea rand era pretul de intrare, pentru cel mai simplu model, in al treilea rand cu de la 10000 iti iei motor de 16v (105 cai) sau dci cu i rosu (85 cai). Am MCV 16v 7 locuri, cu reglaj lombar in standard, ABS/EBD, A/C, airbag, discuri duble ventilate, etc. 1,3 ani, 26000 km, super multumit, nu fuge spatele cum zicea un amarat pe aici. Am facut (in grafic) o singura revizie la 15000 si m-a costat uleiul plus manopera. Apropos, am garantie 3 ani si 6 ani garantie anticoroziune. Cine mai aduce vorba de masinile cu 7 ani garantie, sa citeasca un pic in caietul de service si garantie, cat de dese si cat de scumpe sunt reviziile. Oricine poate da si 10 ani garantie daca iti baga conditiile in graficul de revizii. De exemplu iti spune ca la 60000 iti schimbi esapamentul (pe banii tai), daca nu il schimbi ai pierdut garantia. Daca faci tot ce scrie in caietul ala timp de 7 ani dai bani cat pe o masina noua. Poftim garantie. Iar istetii care si-au luat un Beamer din 80 ca a incaput in bani, sa ma scutiti, din cauza voastra trebuie sa stau eu cu aerul pe recirculare ca ma intoxic de la esapamentul vostru. Aia mai e masina, daca la semafor scoti fum negru? Si pe urma, oare de ce se cumpara Logan la greu in Germania, Franta, Belgia, Elvetia? Or fi toti prosti, sau or fi frustratii nostri mai destepti? Sau poate ca belgienii saracii nu s-au mai dat cu masini, doar cu carute... HAHAHAHA...
    0 0
  • redbul
    niciodata dacia !
    Nu am masina dar as fi putut fi posesor de , dacie de foarte mult timpAm colegi care au dacii si vai de sufletu lor ce patesc cu harburile..iar o parte dintre ei au logan...Si am zis mai bine toat viata pieton decat sa fiu nevoit sa conduc dacie.....
    0 0
  • sunt scumpe piesele
    am si eu un logan motorina de 11000 euro, sincer nu am avut ce face; datorita locatiei unde ma afu mai exact IASI, dacia a fost achizitionata de la CAREMIL(mai golani ca lolanu), care practica niste preturi imense, pana si in garantie mi au luat bani, prima revizie la iei 420 ron nu stiu cat va fi si a doua, oricum nu cred ca mai am rabdare ori o vand ori rup certificatu de garantie. Asa ca daca sunte ti din iasi nu uitati Caremil - mai golani ca loganu
    0 0
  • Jonny Cage
    iupiii
    Am observat ca toate discutiile, indiferent despre ce masina ar fi vorba in articol, ajung la Logan, desi sunt multe alte masini la fel de proaste si mai scumpe pe piatza. Sunt posesor de Logan de 2 ani si sunt foarte multumit. Eu am fost norocos si am nimerit un Logan la care tin franele, nu se rastoarna la curbe, nu se strica nimic (in 2 ani), nu "siguranta colegilor de trafic si a pietonilor" si alte ghidusii despre care au aflat altii de mai sus :)). Imi pare rau de astia care au cumparat Logan-uri defecte, care nu prind 407km la ora si cu care nu poti lua curbe cu 300km la ora. Am mai auzit ca la unele modele lipseste si climatizarea quad-zone ... inacceptabil, nu se poate asa ceva.
    0 0
  • ............
    soferii prosti au nevoie intradevar de masini care sa conduca in locul lor, iar cei ce vor senzatii tari este libera lor alegere sa isi ia un SH nemtzesc(mai puternic, ca propulsie), nu mai sariti la gatul celor ce au Logan-uri, fiecarui segment de masini ii corespunde un anumit tip de cumparatori, fiecare cu alegerea lui, daca stam sa cautam defecte, gasim la toate masinile...........
    0 0
  • Fiecare cu ce poate
    Mda,asa este romanul "hai sa ne kkm pe noi". Orice apare nou este mai prost decat cel vechi.Avem cea mai tampita filozofie de viata.Puturosi, lenea este in floare si tot noi ne furam singuri caciula.Balacarim toate chestiile romanesti. Proaste, de tot rahatul... dar sa nu uitam ca noi le-am facut.Da, am logan, si? Nu este masina mea preferata, ci este masina pe care mi-o permit. Decat sa mananc pesmeti cu apa si sa ma dau cu un BMW(preferata mea) mai bine Logan si am cheltuiala cu caruta suficient de mica astefel incat sa nu ma limitez la altele.
    0 0
  • Revizie la Botosani
    "sunt scumpe pieselede b (23.04.2008, 11:09)am si eu un logan motorina de 11000 euro, sincer nu am avut ce face; datorita locatiei unde ma afu mai exact IASI, dacia a fost achizitionata de la CAREMIL(mai golani ca lolanu), care practica niste preturi imense, pana si in garantie mi au luat bani, prima revizie la iei 420 ron nu stiu cat va fi si a doua, oricum nu cred ca mai am rabdare ori o vand ori rup certificatu de garantie. Asa ca daca sunte ti din iasi nu uitati Caremil - mai golani ca loganu"Si eu am tot diesel. Inainte de prima revizie, datorita pretului din Iasi (420 Ron), am inceput sa sun. Si ce am gasit : I-a revizie Vaslui (230 Ron), Botosani (190 Ron). Am facut in Botosani...f amabili...ulei si filtru de ulei. In plus....aia chiar au facut revizie la toata masina....au verificat tot...
    0 0
  • m..da
    masina de duzina sa nu puna ei in standard servodirectia sa fim oameni seriosi masini ieftine pretentii prea mari de la dacia
    0 0
  • paul s
    idee pentru nemultumitii de Dacia
    Pentru cei care sunt nemultumiti de Dacia, am urmatoarea solutie inteligenta: nu mai pierdeti vremea pe forumuri, puneti mana si munciti, apoi va cumparati Rolls Royce cum are Dan Diaconescu!Pe cai baieti!
    0 0
  • Virgil
    Dacia?
    Care Dacia?... chiar nimeni nu a inteles ca masina Dacia nu exista? Tot ce se face la Pitesti, sau ma rog la Mioveni este doar o asamblare de piese ce vin din Turcia, unde Renault are fabrica de foarte mult timp, si de prin alte locuri din Europa! Deci masina dacia nu exista decit daca se scrie si Renault, altfel ar fi moarta din scutece! Nu ne mai omoriti ca este ieftina ca nu este deloc! servisul este foarte scump! asta ca o compensare la pretul asa zis mic! Motorul face zgomot, in cel Diesel este rau de tot, stabilitatea masinii este proasta pentru ca nu a fost facuta si testata in tunel aerodinamic... si inca ceva, acest Logan se mai face si in Iran, India, Brazilia, Mexic probabil si prin Turcia ca acolo se ansambleaza si Megan si Clio... si intradevar au dreptate multi cind spun ca mai bine isi iau la mina a doua masina din Germania decit acest Logan nou!
    0 0
  • Logan face-lift
    In pitesti deja sunt 2 loganuri face-lift care se plimba in probe. arata chiar bine. iau schimbat aspectul ala romanesc arata ca o masina
    0 0
  • pt ranger
    esti un incapabil! cum sa puna pe o masina ca logan gps ...pt basinosi ca tine exista masini mai scumpe, nu trebuie sa ai pretentii la cea mai ieftina! pretentiile se exprima la preturi mai mari.
    0 0
  • tot bmw..
    ptr Loganisti patimasi...
    ..loganistilor infocati, bmw ul meu(318d)din 2002 consuma mai putin ca loganul vostru, si intretinerea e sub logan cu mult, ma refer la bani, ptr voi e doar o masina de fitze, stiu...sa mai face comparatie la fiabilitate sau alte capitole ? n are rost...m a costat 12000 de euro masina si o am de 2 ani....Sa va mai zic? Placutele de frana, filtre,etc...sant mai scumpe la logan, iar lae mele au un singur "neajuns"...sant nemtesti...am condus Dacia 12 ani, stiu ce e aia, vorbesc de vechea berlina...si stiu si ce e loganu, am spalatorie auto si stau de vb cu multi taximetristi, majoritatea posesori de Logan...sa va mai zic parerile lor?...sa va mai zic probleme ce apar la Logan "vechi" de cateva luni de zile?..cutie de viteze, cutie de directie, injector....cum e posibil asa ceva ptr o masina ca si noua ?!....Loganistilor ce va mandriti...nu ati luat o masina buna...., doar ati avut norocul sa nu vi se strice inca....
    0 0
  • iar vorbesc minorii???
    Bey astia care credeti ca loganul e varza... asa o fi dar la banii astia luati-va voi fiat albea sau mizeria aia de chevrolet aveo. Fara suparare dar cred ca firma mama (chevrolet) habar nu are de mizeriile comercializate de unii sub numele asta. Cat despre altele asemanatoare si la preturi comparabile nu prea am cunostinta. Cat pentru "de tot bmw.." zici ca dai mai putin la intretinere? si triplul diferentei la combustibil cumva? ai motor de 1.8 si e pe tehnologie veche amice...ala suge 2 galeti doar cand porneste. Cat despre majoritatea comentariilor negative la adresa loganului, mah copii, catzi dintre voi suntetzi majori? Nu zic ca nu e bine sa visatzi la masini frumoase si scumpe, dimpotriva, doar ca am impresia ca voi nici macar la un logan nu va putetzi intinde dar'mite la ce ziceti voi acolo. Mai era unu' cu pareri proaste despre logan si zice ca si-a luat mazda6.. felicitari.. imi pare rau de masina ca a ajuns pe mana unuia ca tine!!!Nu vreau sa mi se ia in nume de rau dar chiar am impresia ca cei de la automarket se amuza copios pe prostia celorlalti. Oare le creste inima cand vad ca exista altii mai batuti in cap decat ei?
    0 0
  • dacia
    sa va spun o poveste:daca am fi si noi,romani pe jumatate cum sunt spanioli,adica isi iubesc seat-ul la nebunie nu neaparat cele noi ci cele vechi copii ale fiat-ului.de exemplu un seat 600 il vand de la 3500-6000 euro si daca nu credeti cautati pe net.asa ca nu mai fiti barfitori la adresa daciei
    0 0
  • tot bmw...
    ptr. necunoscatori
    ..bodo-tata se vede ca nu esti umblat si nici macar citit, degeaba ai net...am si specificat ca bmw ul meu consuma mai putin ca loganul, respectiv 7-8 l/100 km in oras si 5,5 afara.Verifica informatia din 3 surse diferite daca esti Toma Necredinciosu'.Are motor de 1.950 cm3, si 116 cai.Si daca chiar vrei sa sti, vor mai trece ani buni pana va ajunge tehnologia de pe un bmw din 2002 pe Logan... multi multi ani.....Pana atunci mai pune mana pe o carte, mai citeste inainte sa vorbesti despre ce nu sti...d aia santeti asa legati de Logan..ptr ca pur si simplu nu stiti ce e o masina adevarata, n ati comparat Loganul decat cu Solentza....
    0 0
  • tot bmw...
    asa, sa ne aflam in treaba
    Hai sa punem si altfel problema, uite preturi la piese de bmw din magazin, Romania, originale germany: 570 ron pivot+bascula+bucsi bascula, bieleta+cap de bara..care inseamna tot angrenajul fata, un amortizor 250 ron...eu n am schimbat decat pivotul si capul de bara, alea vechi au tinut peste 230.000 de km(70.000 pe Romania).Povesteste mi si mie de preturile la Logan la aceleasi piese, si la cati km "preconizezi" ca ai sa le schimbi...
    0 0
  • am ras de m-am prapadit cand am citit ce a scris netotul ala care zicea ca BMW 318d consuma 2 galeti la pornire. in cazul in care nu stiai, motorul ala consuma incredibil de putin, chiar daca e tehnologie veche. inca o chestie: ai cumva impresia ca Loganul are motoare pe tehnologie noua?! te inseli amice, sunt mai vechi decat 1.8 diesel-ul de care razi din necunostinta de cauza. Nu am nimic cu Loganul, ci numai cu cei care cred ca dand banii pe Logan isi iau masina occidentala. Masina ofera exact atat cat costa: materiale proaste, tabla negalvanizata, vopsea subtire, antifonare aproape absenta si multe probleme care nu au ce cauta la o masina noua (unui amic ii curgea ulei din motor dupa 3k km iar la service i-au spus ca e normal ca asa fac toate; la alt service au constatat insa ca este o problema cu o piesa care nu este finisata cum trebuie si nu e vorba de un caz izolat). in ceea ce priveste siguranta, cei care lauda loganul la acest capitol ar fi bine sa taca; am vazut accident intre audi si logan, iar singurii morti au fost cei din logan. mai era unu' care radea de albea parca; in cazul in care nu stiai, pana si albea are tabla galvanizata, vopsea de calitate, materiale interioare mai bune si antifonare mai buna; singurul ei defect e ca e urata, dar pe de alta parte nici loganul nu e prea rasarit. Ca sa revenim la subiect, facelift-ul era necesar si e foarte bine ca va fi facut; de asemenea, Sandero cred ca isi va gasi o gramada de clienti in Romania si nu numai daca va avea un pret similar actualului logan. In ceea ce priveste succesul loganului in tari precum germania: nu am auzit gogoasa mai mare; am stat 1 sapt in germania si am vazut fix 3 loganuri, toate MCV, accentuand astfel pasiunea nemtilor pentru masini mari. In Moscova, in schimb, era plin de loganuri, dar trebuie sa tinem cont ca in Rusia sunt foarte multi saraci.Repet: Loganul este o masina ieftina si ofera suficient pentru cat costa; este un pas urias de la vechea Dacie, insa uzina de la Mioveni ar trebui sa invete sa produca si altceva, deoarece sunt destui oameni care isi permit sa dea ceva mai mult pentru o masina mai buna.
    0 0
  • Focsaneanu
    Logan....masina pt oameni de peste 45 ani...
    Parerea mea este ca Loganul este o masina facuta pentru oameni care nu aspira catre ceva mai de viitor....deja la ei daca au motor pe injectie si servodirectie e de mileniul 3....Tatal meu are o Dacie Logan din 2005, nu mai are garantie si a fost la revizie la 45000 km, la reprezentanta la DACIA - FOCSANI.....pentru un amarat de schimb de ulei+schimb de filtru a luat 106 lei(deci numai manopera) si asta s-a realizat in 10 min.....JAPCA, ca altfel nu am cum sa-i spun.....Apoi altceva...Mi s-a stricat blocul de lumini.....si am fost cu ea tot la reprezentanta la DACIA - FOCSANI.....stiti cat e un bloc de lumini 530 lei+manopera 80 lei....L-AM INTREBAT PE ALA (CICA ERA ELECTRICIAN) DACA E SUFLAT CU AUR...APOI A INCEPUT SA MA ABUREASCA CA E CU SIGLA MARCII RENAULT PE EL SI E ORIGINAL....IAR EU I-AM DAT REPLICA....S-A VAZUT SI ALA DE PE MASINA CARE E ORIGINAL CA LA 45000 S-A BULIT.....AM CAYTAT IN ORAS SI AM GASIT LA 195 LEI TOT CU SIGLA RENAULT PE EL...APOI AM SCHIMBAT AMARATA DE IALA DE LA PORTBAGAJ....SA VAZIC CAT A COSTAT LA REPREZENTANTA dacia - FOCSANI....PRET 390 LEI.....VA DATI SEMA CE PRETURI AU PIESELE DE LOGAN...CE MULT LE PASA CELOR DE LA RENAULT DE ROMANI....CA SA NU MAI ZIC CA O PLANETARA DE LOGAN ESTE 13 MILIOANE.....EU AM 24 DE ANI SI AM PREFERAT UN ESPERO....80 LEI UN AMORTIZOR, 40 LEI O OGLINDA, 300 LEI O PLANETARA....SI ESTE MULT MAI BUNA SI MAI ARATOASA DECAT LOGANUL...PAREREA MEA....MIE DACA MI-AR DA CINEVA UN LOGAN , A 2-A ZI L-AS VINDE SI MI-AS LUA UN GOLF 4 SAU O VECTYRA B....NUMAI BINE
    0 0
  • Sand Dragos
    Numa fitze
    MA asta "me" SA MORI TU cu MAZDA6 .... ? Cand faci imprumut sa iei o revista sa te uiti la o asemenea masina?
    0 0
  • am logan MCV de un an... si am mers pe tot felul de drumuri cu el, cred ca e cea mai buna pt. drumurile noastre, e inalta, spatioasa iar 10000 de euro nu mi se pare o suma prea mare in comparatie cu masina, dc vi se pare mult luativa fratilor matiz sau mergeti pe jos
    0 0
  • toti au dreptate
    intradevar loganul are - dar are si +.am condus 2 loganuri de un an incoace(masina de servici) aprox 50000 de km.primul era diesel si am mers cu el 30000km exploatind-o la maxim-tehnic nota 10,comfort -7 ,estetic 8.cel de al 2-lea logan benzina 1,6 merge mult mai bine ca cel dieseldar mai zgomotos la viteza ridicata.inainte sa conduc logan aveam o parere proasta despre ele dar dupa pot spune ca nu l0as schimba cu o masina second nici bmw sa fie.am avut in decursul a 3 ani diferite modele bmw,audi,opel,vw peugeout etc(asta imi era jobul)si stiu ce poate fiecare masina dar consumul mare si intretinerea +scirtiturile pe care le obiti pe drumurile rominiei dupa 10000-15000 de km te cam supurar,loganul in schimb dupa 30000 km mergea ca nou.conduceti prima data 1000km si poi un second si va veti schimba parerea
    0 0
  • bubutza
    p bodo
    bai ...k nu stiu cum sa iti zic....Aveo....condu si mai vorbim...cat despre noul Sandero...arata bine...cred .Dar unde e restul ?
    0 0
  • :(
    da.. asta e in romania, lumea majoritatea saraca si stii cum e ...sunt prea sarac ca sa-mi cumpar un lucru prost. Loganul nu e deloc o masina proasta, depinde si felul in care o achizitionezi si mai ales depinde si la ce o folosesti. pt omu de rand care face rate pe 5..10 ani e ok, adica mai mult nusi permite, dar cu banii jos deja prezinta anumite semne de indoiala. Nu mise pare normal sa dai 11000 pe o masina chit ca e noua, dar are un nivel de dotari care lasa de dorit. varianta cea ieftina e ok, pt ca repet.. de la dacia 1300 la logan e un pas mare, dar de la dacia 1300 la loganu ala "full option" e un pas mare si prost
    0 0
  • ::)))
    Majoritatea celor care critica Loganul nu au bani sa-si cumpere unul si prefera un golf 4 sh sau vreo astra sh care sunt mai ieftine si au "decat" vreo 90.000 km "reali", fratilor nu am nimic cu cei care critica Loganul dar macar luati-va un golf 5 nou, sau un bmw nou sau o astra(model nou) si atunci sa spuneti "da e mai ceva ca un Logan"! In schimb voi veniti sa comparati niste rable cu o masina noua si cu 3 ani garantie==))))
    0 0
  • Mihaela
    Vreau si eu o masina
    Vreau si eu o masina.Am permis dar din pacate nu-mi pot permite una. Daca cineva vrea sa faca o fapta buna...........
    0 0
  • Mihaela
    Vreau si eu o masina
    Referitoe la anuntul de mai sus emailul meu este mihaelatudormihaela@yahoo.com.
    0 0
  • Florin
    Logan
    Niste frustrati toti cei care critica Loganul.Sunt acei oameni care inainte sa apara Loganul, erau in culmea fericirii daca aveau in fata blocului o amarata de Dacie de pe timpul lui Nea Nicu.Acum si-au luat baieti de cartier bmw-uri,passat-uri care mai de care mai smechere, dar in rest sunt muritori de foame (s-au umplut de credite pe la banci), vorba melodiei "au masini mai scumpe decat casa unde stau".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru