Renault isi atinge obiectivul privind stocul de unitati

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.01.2009
Renault anunta ca a reusit sa reduca stocul de automobile la sfarsitul lui 2008 la nivelul existent in 2007.

Esential

20% este procentul cu care au scazut vanzarile Renault in decembrie 2009.

Renault a anuntat prin vocea directorului operational Patrick Pelata ca si-a atins obiectivul de a aduce la sfarsitul lui 2008 stocul de unitati la nivelul inregistrat in 2007.

"La sfarsitul lui 2008 am atins un volum al stocurilor echivalent cu cel de la finele anului 2007, ceea ce, in situatia dificila cu care ne confruntam, este un succes", a spus Pelata, consemneaza Mediafax.

Inaltul oficial francez a mai mentionat ca situatia in care se afla Renault, in contextul actualei crize economice, este mult mai buna decat cea in care se afla marii producatori americani GM, Ford sau Chrysler.

Renault a operat in ultima parte a anului 2008 un program de reducere a productiei, in vederea ajustarii stocurilor de automobile cu nivelul cererii existente pe piata.

Din cadrul acestui program a facut parte si uzina Dacia de la Mioveni. Renault a inregistrat o scadere de 20% a vanzarilor in luna decembrie, pe fondul prabusirii cererii pe piata auto. Renault este al doilea producator auto din Franta, dupa grupul PSA Peugeot-Citroen.

Via | Mediafax

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru