Renault prezinta doua modele noi si un concept la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.09.2008
Renault va prezenta trei modele surpriza la Salonul Auto de la Paris.

Esential

6 modele vor fi prezentate in standul Renault de la Salonul Auto de la Paris

Renault a anuntat si a doua parte a gamei sale prezenta la Salonul Auto de la Paris. Dupa cum bine stiti, prima parte a gamei este compusa din Megane Hatchback, Laguna Coupe si conceptul Ondelios.

Inca trei modele se vor alatura celor mentionate mai sus. Doua vor fi variante de productie ale modelelor prezentate iar al treilea va fi un concept. Conceptul misterios nu a primit inca niciun nume, iar destinatia acestuia nu a fost anuntata.

Renault lucreaza la o varianta sedan pentru gama Laguna, dar aceasta s-ar putea sa nu fie gata pentru dezvaluirea de la Paris. Pe de alta parte, noul Kangoo va fi si el prezent la standul Renault. Inca o posibilitate ar fi o versiune coupe a lui Megane - si el prezentat in premiera la Paris. Conceptul Megane Coupe a fost dezvaluit pentru prima data la Geneva iar varianta de productie va avea un design futurist.

 Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • mda
    mda,nashpa
    0 0
  • plumbiX
    Megane-ul arata bine. Laguna are spate de Aston Martin, iar SUV-ul e mult prea SF.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru