Rival Infiniti pentru BMW X1?

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 06.08.2010
Infiniti a înregistrat în SUA denumirile comerciale JX20,JX25, JX25h şi JX30. JX ar putea fi numele viitorului model creat de niponi pentru a se bate cu BMW X1.

Infiniti, divizia de lux Nissan, a înregistrat la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA ndenumirile JX20, JX25, JX25h şi JX30. Oficialii brandului nipon au declarat că aceasta este procedura standard pentru a-şi îmbogaţi nomenclatura, întrucât mulţi constructori folosesc nume alfanumerice pentru modele create, iar ei nu vor să aibă parte de surprize în momentul lansării unui automobil nou.

Numerele folosite de niponi reprezintă cilindreea motorului. 25 ar putea fi propulsorul dezvoltat de Nissan cu patru cilindri de 2.5 litri sau unitatea V6 cu aceeaşi capacitate cilindrică. Litera h indică faptul că este vorba de un hibrid. Cea mai mare întrebare este legată de numărul 30, întrucât Nissan a renunţat de mult timp la agregatul V6 de 3.0 litri.

Un alt mister planează asupra clasei din care va face parte un viitor model JX. Litera X indică faptul că vorbim despre un crossover sau despre un SUV. Niponii ar putea crea o versiune de lux a lui Nissan Juke sau chiar un crossover mai mic decât actualul EX, care ar putea concura în segmental lui BMW X1.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Toti vor sa faca rivali pentru BMW, de ce oare ??!!! Sunt buni.
    3 2
  • Ploiesti :)
    OO si eu acusi cand ii dau un rival pentru BMW .
    o sa fie Dacia mai buna ca BMW sau LADA va face BMW la orice ora.
    Hai lasati va rog glumile astea ca miroase a ars .
    BMW umileste tot ce tine de tren de rulare sau motoare .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru