Rusii vin la Frankfurt cu primul lor supercar: Marussia B2

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.09.2009
Rusii de la Marussia vor prezenta cel de-al doilea model al lor la Salonul Auto de la Frankfurt. Acestia au prezentat doar doua imagini teaser ale primului supercar rusesc.

Constructorul de nisa Marussia va prezenta un nou model la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta se numeste B2 si este primul supercar conceput in Rusia si ar putea intra in productie daca cei de la Marussia vor primi suficiente comenzi pentru acesta. Noul B2 va fi prezentat alaturi de doua exemplare Marussia B1, modelul hibrid prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt.

Pentru moment, rusii nu au dezvaluit nicio informatie despre noul B2, cu exceptia faptului ca design-ul acestuia a fost inspirat de aspectul unui avion de vanatoare. Pentru a face asteptarea si mai grea, rusii au demarat o campanie de teasing prin intermediul a doua imagini cu noul lor model. Prima imagine surprinde silueta acestuia, pe cand cea de-a doua imagine este focalizata pe aripa stanga spate a noului model rusesc.

Fata de anul trecut, rusii de la Marussia s-au mutat intr-un sediu nou si colaboreaza cu cei mai buni specialisti din domeniul automobilelor din tara lor. Marussia are peste 100 de angajati si se pregateste sa produca in serie modelul B1, pentru care au primit deja cateva comenzi ferme.

Ulterior, acestia vor introduce si un SUV, care va fi si el la fel de deosebit ca modelele B1 si B2.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • bravo lor
    Respect !
    4 1
  • TZENU BMW
    bravo lor
    dar de la romanasi pe cand sa ne asteptam [de la dacia]
    2 1
  • antirus
    antirus
    Urasc rusii, pt mine toti sunt niste HOTI!
    0 4
  • Bravo !!!
    Sa vedem cit de curind posibil si SUV-ul.
    Oricum ne-au trezit curiozitatea.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru