Sandero Vibe, editie limitata speciala in Brazilia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.07.2009
Renault a lansat in Brazilia versiunea Vibe a lui Sandero. Aceasta vine cu elemente grafice aditionale si echipari de top.

Familia Sandero se largeste in Brazilia, acolo unde modelul pe care il cunoastem aici sub marca Dacia este vandut sub sigla Renault. Pe langa versiunile care exista si la noi si care au in varf varianta Stepway, brazilienii se pot bucura incepand cu aceasta saptamana de Sandero Vibe, o serie speciala limitata la doar 3700 de unitati.

Vorbim de un Sandero care iese in evidenta prin dotarile sale superioare si prin cateva tuse estetice subtile regasite atat la exterior, cat si la interior. Printre acestea pot fi enumerate jantele din aliaj de 15 inch vopsite intr-o nuanta argintie mata, tenta argintie de pe blocurile optice, stickerele editiei limitate Vibe, spoilerele in culoarea caroseriei si insertiile cromate care accentueaza look-ul nou al masinii. La interior, tapiteria este schimbata, iar manerele interioare ale usilor primesc viata prin cateva imprimeuri dreptunghiulare de efect.

Sandero Vibe este bazat pe nivelul de echipare Expression si este disponibil in Brazilia exclusiv impreuna cu motorizarea de 1.6 litri si 95 de cai putere.

Este a doua serie speciala pe care biroul Renault din Brazilia o pregateste pentru Sandero, dupa versiunea limitata creata impreuna cu Nokia.

via | AutoEsporte

Comentarii (8)

  • Flaviu C
    cool
    dar d c ne anuntzatzi??
    oricum n-avem acces la ea...
    cu ce scop?
    in ciuda numai
    ?
    3 5
  • Varu Sandel
    Dacia in echipare Sticker
    Poti sa-i dai si cu rozmarin :) Tot urata e.
    10 4
  • Nu-mi place
    De cand a fost lansat modelul Sandero mi s-a parut antipatic...pentru mine personal. Nu are personalitate...nu ma atrage de nicio culoare. Acum au scos si varianta asta...blocurile optice mi se par foarte nereusite...arata de parca e o masina aflata in teste, care si-a camuflat farurile ca sa nu fie descoperite de catre jurnalisti :)) iar ornamentele usilor parca sunt de la modelul Passat B5 1996-2000, ca sa nu mai vorbim de motorizare...pai cand faci o editie mai speciala ma astept sa se umble si pe la motorizare, macar un motor de 110 CP...cu motorul asta subnutrit cand te bagi in depasire te rogi sa nu vina nimic din fata ca sa ai timp sa faci toate manevrele
    3 9
  • Cosmin
    Oau! Dintotdeauna mi-a dorit "stickerele editiei limitate Vibe"! Prea tare!
    5 0
  • anonim
    tot inalta cat un suv e (bine exagerez putin dar nici departe nu e). ma asteptam macar la o editie speciala sa ii doara ochiul de la imbinarile tablei de sub masina si sa puna un prag
    1 0
  • bogdan
    vibe ????
    Ai dreaq - nimic nu pot face si ei calumea ... Eu sunt proprietarul unui VIBE - dar nu sandero - ci Pontiac Vibe ... model unicat in romania - daca vine strutzo camila asta - o sa zica lumea pe strada ca am Dacia :) ... http://auto.zitronia.com - pentru poze cu VIBE.
    1 2
  • tot bogdan
    vibe
    Ca modificari - ar putea lungi un pic spoilerele fata si spate, pragurile laterale care acum lipsesc s-ar putea monta (4 - 5 cm) ca oricum din poze exista elemente pe sub masina care trec de dimensiunile astea. Scoaterea mizeriilor de pe fetele de usi (patratelele alea ciudate) - marirea stopurilor pe spate - si pe o parte din haion - scoaterea suportilor de pahare din consola de jos - si montarea lor ceva mai in spate dupa schimbator, montarea unei cotiere centrale, Eliminarea definitiva a "gaurii negre" de pe bord din dreptul pasagerului fata si marirea compartimentului torpedou; taierea unor usite de vizitare pentru schimbarea rapida a sigurantelor de sub bord in dreptul soferului si al pasagerului; mutarea butonului de avarie - intre cele doua guri de ventilatie de pe consola centrala - mijloc - un pic mai sus de radiocd; mutarea elementelor pentru deschiderea, inchiderea geamurilor si blocarea usilor pe manerele portierelor de la sofer si pasager; crearea unui compartiment lipit de radiocd in partea de jos - pentru eventualitatea adaugarii unui DoubleDin - unitate dvd cu navigatie; lipirea unei bande de culoare inchisa - pe partea superioara a parbrizului pentru a nu permite soarelui sa lumineze elementele de pe consola - ca la celelalte modele dacia. .... si cam atat la o prima vedere.
    1 1
  • ha ha ha
    ha
    Du-te ma peste ei cu drujba si spune-le,ca astia orice le-am spune noi,ei tot nu baga la cap.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru