Seat pregateste o versiune break a lui Ibiza

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.03.2009
Seat Ibiza ST va fi lansat in luna mai, la Barcelona, si va reprezenta varianta pentru familie a modelului spaniol de segment mic.

SEAT a anuntat ca va dezvolta o versiune break a ultimei generatii Ibiza. Denumit oficial Ibiza ST (Sport Tourer), noul model de familie din gama constructorului spaniol va fi prezentat - cel mai probabil - la Salonul Auto de la Barcelona, care va avea loc in luna mai.

Noul Ibiza ST va fi al doilea model denumit astfel dupa aparitia lui Exeo ST , model care a debutat oficial la Salonul Auto de la Geneva. Nu este primul break din clasa mica pentru cei de la Seat, Ibiza ST inlocuindu-l practic pe deja istoricul Cordoba Vario.

In momentul lansarii, Ibiza ST se va bate pe acelasi segment cu modele precum Clio Grand Tour, Peugeot 207 SW sau Skoda Fabia Combi, urmand sa primeasca aceleasi motorizari si transmisii regasite in dotarea versiunii hatchback.

via | Leblogauto

Comentarii (4)

  • aceleasi motorizari bun
    cu siguranta varful de lance va fi 1.2 70 CP.
    Nici 1.4 si 85cp nu e mai prejos. Ce sa mai, tehnologie nemteasca in ele
    0 0
  • Seat
    E bn abia astept
    0 0
  • Hai cu tata...
    Asteptam X5-ul cabrio ca vad ca se poarta nisele astea...

    Totusi, lasand gluma, vecinul meu care a avut ani de zile Fabia Combi mi-a demonstrat ca e o masina pe care sa ti-o doresti.

    Nu vad de ce Seat Ibiza break ar fi mai jos. Aduce masinii asteia exact ceea ce i-ar mai trebui daca esti parte dintr-o familie tanara, evnetual cu 1copil mic - putin spatiu suplimentar si portbagaj mai cuprinzator.

    Sa vina...
    0 0
  • Catre redactia cu 1.000.000 de surse
    domnu Mester. a-ti citit comunicatul de presa Seat cel privind "darea de seama pe 2008" ? Evident ca nu. Sunteti ocupat cu Rebus sau beti o bere la birou?

    Acolo nu scrie unde se va prezenta, ci doar anul aparitiei, 2010!

    Bagi din burta, sefule. Baga, no, multi vad putini stie. Redactorii care este. Ma intreb are rost sa ma deranjez sa-l public aici, nu de alta dar cred ca este un efort inutil...vei sterge comunicatul de presa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru