Seful Audi: "Nu suntem si nu vom fi niciodata o marca ecologica"

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.12.2009
Rupert Stadler, seful marcii Audi, a clarificat intentiile constructorului din Ingolstadt privind imaginea pe care o va adopta in urmatorii ani si modelele pe care le va oferi in aceasta perioada.

Desi cei de la Audi se straduiesc sa dezvolte modele pe cat posibil de eficiente, seful marcii din Ingolstadt a anuntat ca nu va incerca niciodata sa vanda modelele Audi ca fiind ecologice. Astfel, modelele Audi vor pe cat de ecologic posibile in conditiile in care isi vor pastra capacitatile dinamice pentru care este recunoscuta marca germana.

Rupert Stadler, seful marcii Audi, a criticat cu aceasta ocazie modelele Efficient Dynamics de la BMW, pe care le-a acuzat ca sunt create ca urmare a unei campanii de marketing, strict de dragul vanzarilor. Totodata, seful Audi a declarat ca vor pastra sloganul "Vorspung Durch Technik", ceea ce inseamna "Progres prin tehnologie" si vor lansa modele electrice abia dupa ce acestea vor oferi performantele dinamice ale celorlalte creatii de la Audi.

Inginerii Audi se vor stradui sa imbunatateasca motoarele TDI si FSI oferite pe modelele lor si vor reduce pe cat posibil masa acestora. Audi nu se va pozitiona pe piata ca o marca ecologica si se va baza pe emotiile oferite pentru a vinde cat mai multe modele.

Seful marcii Audi a confirmat din nou faptul ca vor produce intr-o serie limitata versiunea electrica a lui R8, intitulata e-tron.

Via | Autocar

Comentarii (5)

  • george
    TRADUTTORE, TRADITORE
    @ Automarket

    Am fost socat cand am citit titlul stirii...Am crezut ca s-a lovit la cap nenea ala. Mi-am dat seama ca a fost o greseala, mica, ce-i drept, da` perversa: nea ala nu a spus ca nu vor fi niciodata o marca ecologica ci ca nu se vor promova niciodata cu o eticheta nemeritata de constructor verde...

    O prostie a spus si nenea Stadtler totusi: masinile grupului VAG se promoveaza intens pe trick-uri de marketing, printre altele, si pe el il loveste greata de la manevrele de marketing ale altora...DUH
    3 2
  • Baden
    Audi voi nu faceti nimic pentru Efycient sau Dynamic .
    Toate motoarele voastre sunt inferioare fatza de BMW .
    Indiferent de Diesel sau Benzina.
    Motoarele pe aceeasi cilindree de la BMW au CUPLU mai mare si HP mai multi emisii mai mici asta inseamna EFICIENT.
    Start/Stop voi nu stiti si Hybrid cu Kers nu aveti idee.
    X6 Active Hybrid si 750i Active Hybrid.
    5 9
  • AUDI.........
    Cu TDI-urile lor alea puturoase nu va fi niciodata un constructor cat de cat ecologic.
    Asemenea declarati parca sau mai facut tot din partea lor(audi)cand sa lansat r8........pacat.
    Bmw macar vrea sa scada cat mai mult noxele si consumu(poate chiar de aceea intarzie sa apara un r8 kiler din partea lor,ca de bani nu-i vorba ca au........fara numar.....)
    5 6
  • Apropo,
    Pentru taranu_bmw

    Audi A3 a castigat 'Green Car of the Year' 2010 - http://danyrolux.blogspot.com/2009/12/audi-a3-castigat-green-car-of-year.html

    si
    Pentru Bayer

    Audi a introdus noul sistem Start-Stop - http://danyrolux.blogspot.com/2009/10/audi-introdus-noul-sistem-start-stop.html


    E usor a scrie versuri.
    Când nimic nu ai a spune,
    Insirând cuvinte goale.
    Ce din coada au sa sune

    E usor vad sa dati cu noroi, in necunostinta de cauza. Nu vreau sa intru in polemica cu voi deoarece vad ca aveti mintea foarte odihnita.

    A la votre!
    7 3
  • Bayer p/u Dan
    Bayer p/u Dan
    Ma omule cand a introdus BMW start STOP si cand a introdus Audi in ce an a auzit Audi de Start/Stop si de cand ARE BMW ASA CEVA ?
    Si BMW cu Mercedes-Benz au Bluetech sau Hybrid dar audi inca Gangaie cu faza primara Start/Stop.
    2-0 BMW RULES.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru