Seful Opel vorbeste despre viitorul companiei

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.01.2010
Nick Reilly, directorul executiv Opel, a declarat recent ca in 2010 constructorul din Russelsheim va lansa 7 modele dar va fi nevoit sa faca concedieri masive.

Noul an aduce strategii imbunatatite pentru majoritatea constructorilor americani, Opel s-a grabit sa faca publice intentiile sale de viitor prin vocea lui Nick Reilly, directorul executiv al constructorului german. Informatiile au fost publicate pe blogul lui Reilly si vorbesc despre reducerea capacitatii productive si despre mentinerea nivelurilor actuale de calitate si asamblare.

Reilly nu a uitat nici de echipa de conducere a constructorului german, care "va fi un mix de persoane, compus din oameni cu greutate din interiorl Opel si Vauxhall dar si din nume importante care pot impartasi experienta lor externa."

Referindu-se la modelele noi din gama Opel, Reilly a recunoscut ca anul acesta vor exista sapte noi premiere. Prioritate va avea micul Opel Corsa, care se pregateste de o versiune revizuita in acest debut de an. Urmatorul pe lista de lansari este proaspatul Meriva, dezvaluit cu cateva zile in urma, ce va putea fi admirat live la Salonul Auto de la Geneva.

Referindu-se la un posibil val de disponibilizari, Reilly a sustinut ca "pentru multi angajati anul 2010 va fi unul extrem de dur.

Sutele sau miile de concedieri vor fi o proba extrem de dificil insa trebuie sa o acceptam pentru ca ii va oferi constructorului putere si capacitate de evolutie".

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru