Spaniolii au creat deja macheta lui Mercedes E-Klasse Estate

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Aspectul lui Mercedes E-Klasse Estate a fost dezvaluit accidental de un site spaniol, care a prezentat primele machete de jucarie ale acestui model.

Aspectul noului Mercedes-Benz E-Klasse Estate a fost dezvaluit de un site spaniol, care comercializeaza machete auto. Mai exact, spaniolii au prezentat o macheta la scara 1:43 a noului Mercedes E-Klasse Estate, model care nu a fost inca dezvaluit. Desi primele imagini cu Mercedes E-Klasse Estate surprind silueta unei machete auto, aceasta prezinta toate elementele de design ale noului model Mercedes-Benz.

Versiunea in marime naturala a lui Mercedes-Benz E-Klasse Estate va fi prezentata la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va beneficia de tehnologii precum Lane Assist, Night View Assist si de o suspensie AIRMATIC. Ulterior, Mercedes-Benz ar putea introduce o versiune AMG a lui E-Klasse Estate, care va fi echipata cu acelasi propulsor de 525 CP gasit pe E-Klasse Sedan.

Via | Autoblog.it

Comentarii (5)

  • ?!?
    si tampitu vede ca e macheta :( ...
    1 3
  • galvanizat
    merc E 1/18 cumva?
    Genaiala poza...NOT. Mai nou prezentati si jucarii?
    0 7
  • sunt confuz
    deci zice clar ca e macheta , dupa cum arata eu as zice ca se apropie foarte mult de cum o sa fie masina in realitate , numai ca multi comentaristi de pe aici nu citesc stirile si posteaza comentarii aiurea , moa tu esti tampit si fara sa vezi macheta , te asigur eu
    5 0
  • E-Klasse...
    Mai lasati acuzele si ganditi-va ce bine i-ar sta s-o avem in vitrina .....;)
    5 0
  • Flaviu C
    hmm
    desi in general nu-mi plac break-urile, estate, wagon , monovolum, carvan sau cum se numesc in functie de marca .....
    masina asta arata bine
    f.bine...chiar
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru