SPIONAT: Peugeot RC-Z, viitorul rival al lui Audi TT

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.06.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate in Romania, primele fotografii-spion cu RC-Z, viitorul adversar al lui Audi TT.

Dupa ce Peugeot a anuntat, acum trei luni, ca a hotarat introducerea conceptului RC-Z in productia de serie, fanii marcii s-au intrebat daca versiunea finala a modelului va avea aceleasi linii dinamice agresive care il recomanda pe RC-Z ca principal adverasar al lui Audi TT. Ei bine, raspunsul vine din Germania, acolo unde inginerii constructorului francez testeaza la aceasta ora o versiune de pre-productie a modelului.

Vestile sunt imbucuratoare pentru cei care asteptau un model agresiv, RC-Z de serie urmand sa conserve imaginea conceptului cu acelasi nume. Noul RC-Z primeste forme care amintesc de clasicul Karmann Ghia, un model extrem de apreciat la vremea sa pentru formele si proportiile sale.

Mai multe despre modelul de serie RC-Z puteti citi materialul pe care Automarket l-a dedicat astazi viitorului coupe care va fi lansat in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Comentarii (8)

  • Dan Diaconescu
    otv
    Asta seamana cu Hyundai Coupe!
    3 7
  • taifunu
    semana da nu rasare
    numa ca no sa fie la fel de buna ca un Hyundai ( niciodata )
    4 10
  • ok
    o masina zic eu, destul de buna, pacat ca apare asa de tarziu :(
    3 7
  • Stiu ca gusturile nu se discuta, dar are niste proportii de iti sta mintea in loc.
    Poate varianta finala va arata mai frumos si ca in pozele prototipului, dar din profil tot va incalca toate legile de design auto, si nu intr-un sens bun.
    5 3
  • ok
    o masina zic eu, destul de buna, pacat ca apare asa de tarziu :(
    Dar cine stie...........poate la anu mi-o cumpar
    2 8
  • ???
    @taifunu . tu compari Peugeot cu Hyundai ?????? ai condus in viata ta un peugeot de ultima generatie ? sau un 206 RC?
    1 1
  • FWD sau 4WD?
    daca va avea doar tractiune fata, va fi la fel de inutil precum un hyundai coupe... daca va avea tractiune integrala, ma voi uita la el... iar daca va avea tractiune spate.. .va fi superb!
    1 0
  • Anonymous
    Urat
    E disproportionata rau masina, rotile din fata sunt prea in in spate, fapt ce afecteaza stabilitatea in curbe, si acceleratia 0-100, 60-70% daca nu mai mult din masa masinii este pe puntea fata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru