STUDIU: Bărbaţilor le e frică atunci când la volan se află partenera lor de viaţă

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.07.2010
Bărbaţii se plâng foarte des de modul în care conduce partenera de viaţă. 10% admit că au preferat să oprească şi să preia ei controlul cel puţin o dată.

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că 10% dintre bărbaţi nu au rezistat ca partenera lor să conducă şi au oprit maşina pentru a prelua volanul din cauza faptului că aceasta şi-a pierdut concentrarea sau a făcut o greşeală în trafic. Studiul a fost realizat de compania OnePoll şi arată că bărbaţii sunt în general speriaţi atunci când la volan trece jumătatea lor.

"Majoritatea bărbaţilor consideră că sunt şoferi mult mai buni decât femeile din viaţa lor. Aceştia consideră că se concentrează mai bine, analizează situaţiile din trafic mai rapid şi că în mod sigur au reacţii mult mai bune. Un bărbat din cinci merge atât de departe încât afirmă că nu se poate relaxa niciodată dacă la volan se află consoarta sa", a declarat un purtator de cuvânt OnePoll după publicarea rezultatelor.

Conform analizei OnePoll, 20% dintre cupluri s-au certat cel puţin o dată din cauza modului în care partenerul conduce maşina.

reproşul cel mai des întâlnit din partea bărbaţilor fiind legat de faptul că partenera de la volan este distrasă de copii, de peisaje sau de alţi şoferi.

via | WhatCar

Comentarii (12)

  • si daca este un el si nu o ea ca partener de viata?? Hihihi!
    10 9
  • pai..nimic nou...e evident..
    15 1
  • Vortex66
    am uitat sa mentionez
    * Fiind masina ei desigur.

    Nici dupa 30 de ani de casatorie n-as da masina la nevasta'mea s-o conduca :)) doar daca e vre-o camipoana WRC
    11 6
  • Pe prietena mea o mai lasam sa conduca cand ma simteam obosit, da nu puteam sa ma odihnesc deloc, mai tare oboseam tot zicandu-i sa fie atenta, sa tina drumul drept si sa nu mai mearga subturat. Sunt si sperioase, de multe ori ma temeam ca daca ii iese ceva in fata sa nu si puna mainile la ochi si sa ia picioarele de pe pedale. Parca as avea mai multe emotii sa o stiu plecata cu masina decat sa plece ea cu altul.
    12 2
  • ce se da mare NewSymbol ca are iubita! hihihi
    8 14
  • daca pt tine e un deziderat de neatins acest lucru, iti inteleg comentariul
    15 0
  • STUDIU: Bărbaţilor care nu sunt beti le e frică atunci când la volan se află partenera lor de viaţă


    asaa.. acum ca am corectat titlul sa continuam lectura :)

    imi vine in minte reclama aia cu " las-o bre ca face bine, merge-asaaaaa !! "
    5 1
  • Vortex66
    ...
    Ala din imagine sigur ii Hadouken si cea din dreapta carp.. adica.. scuze, pretena lui :)) Ma mir ce cauta in fata oricum, de obicei face sutele de mii de kilometri in baby-seat-ul banchetei din spate :))
    0 1
  • ...
    ba pai daca va e frica sa o lasati pe prietena/nevasta sa conduca inseamna ca a dat bani grei ca sa ia permisu'.
    5 2
  • Cristi-Tg.Mures
    Mi se pare corect!
    Pai normal ca ti frica,ca-s niste antitalent la volan,sa nu folosesc ceva mai dur.Mai bine as merge cu Stevie Wonder
    3 1
  • Adryan
    Off
    La mine nu conduce nevasta decat daca beau si nu vad drumul si poate sa conduca cum vrea sau daca plecam cu amandoua masinile odata.
    0 0
  • studii stiintifice
    Nu sunt misogin, dar am discutat odata cu un psiholog si mi-a explicat pe indelete de ce femeile nu sunt facute sa conduca o masina. Pe scurt, este vorba de modul in care ele inteleg si proceseaza mental traficul, problema fiind ca nu prea il percep ca pe un mecanism cu elemente de cauza si efect, rarele cazuri in care o fac fiind exceptii care confirma regula. Practic, nici masina nu o pot intelege ca pe un intreg, mental (in subcontient) vorbind, fiindca, din punct de vedere al intelegerii mecanismelor si a sistemelor din viata care aduc a mecanisme, partea lor de creier care se ocupa cu asta e practic inexistenta sau in cele mai bune cazuri foarte slab dezvoltata. De aici, si lipsa de indemanare, de acomodare si de adaptare la trafic pe care o afiseaza.
    Repet, nu sunt misogin, si recunosc, sunt lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, cum ar fi multitasking-ul, iarasi o chestie pe care femeile o au in sange, iar barbatii, deloc.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru