Suzuki Kizashi, in stand by din cauza crizei economice

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.01.2009
Un ziar japonez a anuntat ca Suzuki intentioneaza sa opreasca procesul de dezvoltare a berlinei Kizashi.

Dupa ce si-a anuntat retragerea din Campionatul Mondial de Raliuri si din cadrul Salonului Auto de la Detroit, Suzuki se pregateste de inca o veste proasta pentru fanii sai. Mult asteptatul sedan de clasa medie Kizashi, care a impresionat publicul atat in faza de concept cat si in ultimele fotografii spion, se pare ca va fi anulat.

Cel putin asa afirma cotidianul japonez Nikkei, care anunta ca actuala criza economica a dus la o asemenea decizie. Daca procesul de dezvoltare ar fi decurs conform planului, noul Kizashi ar fi debutat oficial in cursul acestui an, vanzarile urmand sa fie demarate la inceputul lui 2010.

Acelasi cotidian japonez anunta ca Suzuki va opri temporar si planurile de constuctie a doua noi uzine, una in Rusia si una in Thailanda, a caror finalizare era programata tot pentru 2010.

via |CarScoop

Comentarii (4)

  • prudentul
    confuzie?
    Uzinele din Rusia ÅŸi Thailanda....nu cumva e vorba de Toyota ÅŸi nu de Suzuki?

    http://www.automarket.ro/stiri/toyota-opreste-constructia-a-doua-fabrici-17408.html
    0 0
  • marius
    Suzuki Kizashi is alive, mister Automarket!
    Ei da mai Mirica. Imi place. De la o zi la alte tot mai multe baliverne poti citi pe Automarket. Suzuki tocmai a dezmintit gogosica asta care ati inghitit-o si voi. Interesant este cat de repede preluati voi toate gogosile altora. Cand o sa invatati si voi sa respectati practicile deontologice ale acestei meserii. Site-ul de presa al producatorului l-ati consulatat???? A, da voi nu stiti japoneza, dar engleza, vad ca da de vreme ce ati dat copy and paste de pe Carscoop. Ei bravos natiune, la asta ne pricepem cel mai bine, copiat, plagiat, furat. Ridica-te Gheorghe, Ridica-te Ioane! Ridica-te presa romana!

    Tocmai s-a publicat pe Automotive News, stirea asta. O puteti citi, daca evident aveti cont! Probabil sunteti mult prea ocupat cu copy and paste de pe alte site-uri, decat stirile din surse sigure de pe un portal de specialitate. Hai La Multi Ani si Voua.

    Citat din stirea respectiva.............no comment boys
    “The production version will debut at this year’s New York auto show in April,” said Jeff Holland, spokesman for American Suzuki Motor Corp., to Automotive News in an interview today.
    1 0
  • pentru Marius
    Stimate marius, probabil ca ar trebui sa cititi si stirile publicate de noi astazi. Poate acolo o sa gasiti ceea ce va intereseaza.

    Stim si noi ce inseamna Automotive News, dar multumim ca ne reamintiti. Tineti ceva mai aproape!
    0 0
  • mircea
    @marius
    Un cop/paste in browser ar trebui sa rezolve problema:

    http://www.automarket.ro/stiri/ultima-ora-suzuki-kizashi-soseste-in-aprilie-17481.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru