Tesla a prezentat o versiune mai rapida a modelului Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 11.01.2009
Tesla Roadster Sport este versiunea de top a modelului electric, capabila sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 3.7 secunde.

Esential

3.7 secunde este timpul de accelerare de la 0 la 100 de km/h al noului Tesla Roadster Sport.

Tesla se pare ca nu s-a multumit doar cu versiunea de baza a modelului Roadster si a pregatit pentru cei mai pretentiosi clienti ai sai si o alternativa superioara. Botezata cum altfel decat Tesla Roadster Sport, versiunea a suferit o serie de modificari la nivelul trenului de rulare electric care au imbunatatit valorile cuplului motor.

Astfel, Roadster Sport reuseste sa sprinteze cu 0.2 secunde mai repede de la 0 la 100 de km/h, comparativ cu versiunea de baza, a carui performanta insuma 3.9 secunde. Un set de pneuri Ultra High Performance de la Yokohama si un nou set de suspensii ajustabile completeaza lista de accesorii regasite pe Tesla Roadster Sport.

Constructorul american de nisa a fixat un pret de 128.500 de dolari in SUA si de 112.000 de euro in Europa pentru versiunea de top a modelului sau electric. Comenzile vor putea fi preluate imediat, livrarile urmand sa inceapa in luna iunie a acestui an.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru