Toate exemplarele Golf R32 din SUA au fost rechemate in service

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Volkswagen a anuntat un recall care vizeaza toate modelele Golf R32 vandute in America de Nord in anul 2008.

Volkswagen a rechemat in service toate exemplarele Golf R32 vandute in Statele Unite ale Americii in anul 2008. Cele 5.000 exemplare vor primi o supapa noua in cadrul sistemului de alimentare. Acest recall este necesar pentru a evita un potential incendiu creat de scurgerile de carburant ce ar putea avea loc din cauza supapei defecte.

Supapa cu probleme este situata intre rezervorul de carburant si sistemul de ventilatie al rezervorului. Din cauza ca unele supape nu se inchid cum trebuie la temperaturi ridicate, benzina din rezervor s-ar putea infiltra in canistra de carbon a sistemului de ventilatie al rezervorului.

Proprietarii de Volkswagen Golf R32 pot seziza aceasta problema prin mersul smucit al automobilului si prin aprinderea martorului "Check Engine" de la bord. Supapa defecta va fi inlocuita gratuit de catre dealerii Volkswagen din America de Nord. Aceasta problema a afectat numai modelele vandute in Statele Unite ale Americii, motiv pentru care proprietarii de VW Golf R32 din Europa nu au de ce sa se teama.

Via | Leftlane

Taguri: Golf, R32, VW, Volkswagen, recall

Comentarii (8)

  • george
    E CLAR: LE FAC MAI PROASTE PENTRU AMERICA
    Altfel nu se explica de ce recall-ul le afecteaza doar pe cele din America...Si asta ca sa nu le dea in pierdere...
    0 0
  • da
    cam din ultimul din ce in ce mai multe marci fac recall-uri in america
    0 0
  • nu departe a fost si toyota cu mult mai multe exemplare....
    0 0
  • Recall
    Contabilii sunt de vina .La recall-uri de multe ori se schimba piese in valoare de cativa dolari sau chiar mai putin, insa pot da peste cap masini de zeci de mii de dolari .
    0 0
  • Fiabilitatea VW.
    0 0
  • marius
    de acord cu vlad; @bbb:shut up !
    0 0
  • varza
    Baieti nu suferiti, fiabilitatea VW ii varza, si nu fiti tampiti sa credeti ca sunt doua fiabilitati. E una singi\ura si aia ii varza.:)
    0 0
  • unde sunt ?
    Unde sunt baietii care sareau in sus ca masinile nemtesti sunt cele mai tari din lume ?!! Acu se caca pe ei si se duc la recall ca paote le crapa supapa ! Deci am mai zis si o repet un prieten de-al meu cu golf IV i-a sarit motorul de la punct si i-a crapat cutia de viteze acum are un Touareg ca nu mai are incredere in golf-uri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru