Top Gear Australia a iscat inca un scandal

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.02.2009
Organizatorii Top Gear Live au folosit copii ale lui Ferrari 360 in timpul ultimei reprezentatii din Australia, lucru care i-a iritat pe fanii emisiunii TV.

Organizatorii spectacolului Top Gear Live au fost aspru criticati de fanii emisiunii televizate pentru ca acestia au incercat sa ii pacaleasca in timpul unei reprezentatii in Australia. In timpul show-ului, trei Ferrari F360 au facut burnout-uri in interiorul arenei. Fanii nu au putut auzi glasul motoarelor V8 deoarece muzica de fundal avea un volum ridicat. Intrigat de acest fapt, un fan din multime a plecat in culise pentru a observa mai bine modelele in cauza.

Se pare ca cele trei modele nu erau de fapt Ferrari, ci erau replici create pe platforma Toyota MR2. Cel mai probabil, copiile dupa Ferrari 360 au fost folosite datorita pretului scazut pe care il au in comparatie cu supercar-ul italian, care se ridica la peste 400.000 dolari.

Oficialii Top Gear Australia declara ca sunt convinsi de autenticitatea modelelor care au participat la acel eveniment si ca asteapta un raspuns din Marea Britanie. Cu toate acestea, fanii Top Gear sunt dezamagiti si socati ca organizatorii au incercat sa ii pacaleasca.

Via | Autoblog | Drive.au

 

 

Comentarii (14)

  • andrei
    Top Gear
    oricum sunt niste zdrente k apeleaza la fel si fel de metode numai sa para interesanti.
    0 0
  • cu parere de rau
    trag concluzia ca ,,ceva e putred in Danemarca''
    0 0
  • Criza
    criza financiara e de vina
    0 0
  • pt andrei
    HA HA HA MAI NENE CHIAR ASA ZDRENTE CREZI TU CA SUNT.... E MAI INTERESANT PROMOTORU NU.....
    0 0
  • 5th gear
    Eu am trecut de mult pe fifth gear.Cei de la top gear imi aduc aminte de politica OTV-ului romanesc.Fac orice pentru audienta.Hai sa fim seriosi, asa zisele teste ale lor nu-s decat niste prostii pe care le pot crede doar copii mici.Teste precum Tesla roadster care ramana fara baterie dupa 80 km/h, Range Rover sport versus tanc, sau nu stiu ce masina versus o masinutza teleghidata.Audi q7 si volvo prin munti inzapeziti, dar ambii soferi trebuie sa faca 2-3 opriri sa traga cu pusca la tinta, cine nu nimereste ii penalizat cu 30 de secunde.Ce relevanta are testu asta pentru lumea auto?Clarckson o tras aiurea si o luat penalizari.Si de aici io sa trag concluzia ca audi q7 e mai slab? Sa nu mai vorbim de audi rs4 versus 2 alpinisti.Care ajunge sus pe munte mai repede e mai tare.Niste tampenii.
    0 0
  • martiz
    pro mowgli
    Sau cum se face ca mai de fiecare data masinile englezesti castiga la orice competitie pusa la cale de ei!
    0 0
  • rwer
    Vedeti ca aia 400.000 de dolari sunt AUD (dolari australieni)
    0 0
  • @mowgli
    In primul rand Top Gear ii un show de televizine, daca te fac sa razi cat de cat ii mult mai important decat sa vezi daca un Q7 ii mai bun decat un Volvo. Daca te intereseaza un automobil pentru viata de zi cu zi iti iei unu la test drive si il testezi cum crezi de cuviinta.
    0 0
  • @sebi
    Da Sebi, perfect de acord cu tine, asa ar trebui sa fie, dar uite ca din pacate am intalnit si oameni in varsta care isi pun bazele in top gear si din pacate cred ca 90% fac asta.Adica daca Clarckson zice, asa si e.Sunt foarte foarte multi, care isi formeaza o idee despre masini in functie de cum le-o prezinta top gear, si cred ca multi fac asta deoarece televizorul este cel mai accesibil.Ca sa argumentez, aveam o discutie cu cativa prieteni care ziceau "masina x e mai buna decat y, am vazut la top gear"Si din pacate glumele lor ii face pe unii sa sufere, ca de exemplu pe cei de la Tesla a caror imagine a fost un pic patata, iar ceea ce a facut Top Gear mi se pare josnic.
    0 0
  • @mowgli din nou
    1)cursa la care te refereai cand ai zis de masina vs teleghidata era intr-un episod de la preferatii tai sobri de la fifth gear. Cursa se petrecea intre un Mini Cooper editie limitata si campionul mondial la curse rc.
    2)episodul cu alpinistii era de fapt intre un Audi RS6 Avant si 2 SCHIORI
    3)Daca zici ce zici despre top gear inseamna ca nu ai stiut nici pana acum cu ce se ocupa Clarkson, May si Hammond. Ei nu au vrut niciodata sa fie plictisitori si stiintifici in testele lor. Ei au vrut un alt fel de emisiune care sa arate ce poti sa faci distractiv cu o masina, nu care este raportul cp/tona sau cat spatiu iti trebuie sa intorci masina cu 180 de grade.
    4)Aici e vorba despre Top Gear AUSTRALIA care nu are nicio legatura cu Top Gear Anglia, cea la care te referi cand dai exemplele respective.
    Stima :)
    0 0
  • mowgli
    @ rstgl
    1)cursa de care zici tu ne e aceea.e intro masina electrica parca, si o teleghidata, care explodeaza sub ea, e amuzant oricum.
    2)stiu care e diferenta intre un schior si un alpinist.e intre un rs4 rosu si 2 ALPINISTI.
    3)stiu ca nu au vrut, si stiu ce vor sa faca, eu doar faceam referire la faptu ca cineva care chiar vrea sa-si achizitioneze o masina, nu se poate baza pe top gear, pentru ca tocmai asta se cauta in testele de gen versus si restu nu? cifre si fapte, adica stiintific, pentru ca asta e industria auto.
    4)ma gandesc ca politica o fi aceeasi nu?
    Stima :)
    0 0
  • cea mai recenta cursa cu doi schiori.....un rs6 Avant albastru. Rs4 prezentat ultima data...era tot albastru..oricum faine masini astea..rs...si comica emisiunea top gear...nu australia clar...cat despre fifth gear..."is it new but is it any good" nu prea are relevanta nici ea....e ok emisiunea asa de trecut prin ea...dar top gear are clasa...nu degeaba e cea mai buna emisiune.
    0 0
  • AUDI RS4 ROSU
    http://www.youtube.com/watch?v=HkYK1lGdpHY&feature=related
    0 0
  • top gear
    sunt de acord cu mowgli doar intr-o privinta: daca vrei sa iti cumperi o masina e bine sa iei in considerarea si alte pareri si nu doar ce a celor de la Top Gear. Sunt multe emisiuni si siteuri care ofera "review"-uri la masini intr-un mod obiectiv.
    Top Gear este o emisiune de amuzament, ce combina utilul cu placutul si deoarece e singura emisiune de succes de acest gen cred ca se explica popularitatea ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru