Toyota Avensis facelift - primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.09.2011
Toyota a publicat astăzi prima imagine a faceliftului pe care îl va opera pe Avensis. Modelul de clasă medie revizuit va debuta la Frankfurt.

La începutul lunii august, o serie de imagini spion trădau intenţiile Toyota de a lansa în toamna acestui an un facelift pentru actualul Avensis. Constructorul japonez confirmă speculaţiile abia astăzi, când publică un teaser al modelului, uşor revizuit în partea frontală.

Comunicatul de presă arată că faţa lui Avensis se aliniază filosofiei de design actuale, pe care o combină cu o serie de lumini LED, menite să individualizeze aspectul blocurilor optice frontale, şi ele uşor retuşate. Toyota promite modificări majore şi la interior, calitatea materialelor urmând să crească simţitor. De asemenea, inginerii niponi garantează o îmbunătăţire a trenului de rulare şi o revizuire a gamei de motorizări.

Potrivit comunicatului, totalul modificărilor aduse lui Avensis reprezintă cel mai complet facelift realizat de Toyota pentru un model aflat la jumătatea carierei.

Alături de Avensis, pe scena de la Frankfurt Toyota va expune primul hibrid european cu şapte locuri, Prius +, versiunea alimentată la priză a aceluiaşi pionier eco, Prius plug-in, precum şi faceliftul pick-up-ului Hilux, un adevărat best-seller al segmentului.

Surpriza absolută o va reprezenta însă noul Yaris în varianta cu trei uşi.

via | Toyota

Comentarii (3)

  • Ivanoff
    Eleganta maxima
    Extraordinar de elegant si fara excese inutile.
    Un exemplu de design reusit!
    Bravo Toyota!!!
    12 12
  • made in asia
    idem.
    Se copiaza la greu azi(mai rau ca la bac). Blocurile optice seamana la design cu cele aparute pe modelele Citroen si BMW (angel eyes) acum 7-8 ani. Dragute, insa nimic deosebit.
    8 8
  • Vasilica
    Ca si vechea generatie este o masina urata cel putin pt. gustul europenilor.....
    10 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru