Toyota IQ, primele fotografii oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.09.2008
Toyota a publicat pe site-ul oficial primele fotografii cu versiunea de serie a citadinului IQ, rivalul lui Smart.
a
Taguri: Toyota, iQ

Comentarii (9)

  • Mini-romanu'
    Nu-i rau ...
    ... insa conceptu' arata mult mai bine, mai ales farurile erau mai agresive.

    Si cu capota aia la care se vede o dunga mai groasa (poate ca totusi nu era inchisa bine ;) ce se intampla ?!? Spatele este original insa.

    Oricum, incepe spectacolul la categoria super-mini (ca-s cele mai mici mini-uri la sub 3m).
    Avem smart si IQ si (hai sa zicem si) nano.
    Cine se mai inscrie ? A zis cineva topolino ? :)

    Multi nu credeau (cum nu a mai crezut nici swatch, de la care a pornit ideea smart) ca gazele astea mini vor cuceri marile capitale europene si ca oamenii le vor lua pentru usurinta la parcare si pentru consum mic etc.

    Cu intrarea Toyota (no. 1 la vanzari) in acest segment, multe se vor schimba ...
    0 0
  • copie
    ii iertam pe cei de la Toyota ca de data aceasta nu au fost asa de originali si s-au inspirat direct de la concurent, si la design si la denumirea modelului
    PS: Fie vorba intre noi, le-a reusit
    0 0
  • georgik
    mda
    prefer sa o parchez mai greu si sa imi fie mai greu in trafic decat sa detin o astfel de masina...poate e vorba de mandria de barbat nu stiu...cat despre consum sunt de acord dar...in zilele noastre pana si cei de la bmw au scos un diesel de 5 l la suta si chiar unul seria 5 asa ca...
    0 0
  • Toyota IQ
    Masina cool dupa parerea mea a-si cumpara maine daca a-si sti pretul o masina mai fain decat smart-ul.
    0 0
  • pai e mai scumpa decat un smart fortwo, cam la acelasi pret cu un fiat 500, succes la vanzari Toyota, o sa ai nevoie pentru conserva asta =))
    0 0
  • Pentru mandria de barbat a lui georgika
    Domnule, barbatia nu tine de masina pe care o conduci. Nu de alta, dar sunt multi prapaditi care conduc 4x4 > 50.000 EUR. Dar masina nu ma intereseaza. Te intreb doar atat: reciclezi hartie? ai becuri economice in casa? ai facut vreodata economie la apa? Mergi in Franta, sa vezi cum oameni de calitate conduc Renault Twingo fara sa le fie ranit orgoliul barbatesc. Pe tine masina te face om? Daca da, ia o pauza, gandeste-te si clar: schimba-ti atitudinea. TOate bune!
    0 0
  • Economie?
    Ce economie se poate face daca masinile devin din ce in ce mai specializate? Trebuie sa ai un parc de masini in familie, una ca asta pentru oras, una din clasa medie pentru deplasari mai lungi, una de teren pentru mers la pescuit si nu mai adaug una sport pentru distractie.
    In ceea ce priveste emisiile poluante s-a demonstrat ca pot fi produse masini cu motoare clasice care sa polueze mai putin decat unele hibride.
    0 0
  • Da, Alex, e adevarat ...
    E partial adevarat, numai sa platesti casco la 2 masini si tot nu e placut, cu IQ, sau Smart fortwo nu prea ai curaj sa mergi pe ... autostrada soarelui, de ex. Dar totusi in Bucuresti (si nu numai) nu mai ai loc de parcare, nu mai ai loc pe strada, iar un Infinuty consuma 23% in oras. Cum o fi? Dar putem sa luam exemple: americanii au sarit din monstrii lor in Smart. Ce sa faci? Economie. In plus, cum zicea si nicu, mai sus, am vazut milionari in EUR care merg cu metroul. Si nu le e rusine. Daca toti am avea masini de dimensiunea Q7, ce-am face? Mie nu mi-ar conveni sa imi consume 23-23% (desi actuala, tot o Toyota, consuma 12% in oras). Si in plus, stim cu totii ce inseamna sa stai vara cu geamurile deschise in centrul unui oras mai mare! Te ineci. Oricum ar fi, trebuie sa fim constienti ca de undeva tot trebuie sa incepem si noi sa facem economie. Nu neaparat pentru ca am fi saraci sau nu ne-am permite. Dar nici un consum inutil nu este de bun augur. TREABUIE SA FIM DE ACORD CU FAPTUL CA AM INCEPUT SA CONSUMAM MAI MULT DECAT PRODUCEM, IAR ASTA ESTE FOARTE RAU!
    Pacat ca, probabil, si aceasta o sa fie probabil la fel de scumpa ca si smart-ul, prin urmare, cel putin la noi, accesul ar fi destul de limitat. Nu de alta, dar probabil s-ar prefera una mai mare (4 locuri, 1.4-1.6 L, la aproape acelasi pret)
    Ma rog ...
    0 0
  • andrei
    e tare masina
    bv toyota...masina arata bestial .. are clasa, chiar dak e mica rau, mie imi place, sunt student , deci nu imi permit sa conduc o masina care sa imi consume 12-15% in oras, o astfel de masina e numai buna , dar sa fie foarte atenti la pret pt ca concurenta e mare, mai mare putin si la dimensiuni: 107 c1 si chiar aygo si smart, dar sper sa nu aiba pretul comparabil cu cel al smartului:(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru