Toyota va modifica designul lui FT-86 inainte de intrarea in productie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.02.2010
Toyota a decis sa schimbe design-ul lui FT-86 inainte de lansarea pe piata. Modelul va fi desenat de catre casa de design Toyota din SUA, nu de cea din Europa.

Cei de la Toyota au decis sa schimbe aspectul final al modelului care va fi derivat din FT-86 Concept. Se pare ca designerii de la Calty Design Research, casa de design din Statele Unite ale Americii a celor de la Toyota, vor desena versiunea de productie a lui FT-86. Desi primele zvonuri anuntau ca FT-86 este noul Supra, cei de la Toyota au declarat ca modelul nu va purta acest nume, dar au confrimat debutul acestuia de pe piata din America de Nord.

Noul aspect al lui Toyota Celica va fi aprobat de catre directorii companiei nipone in urmatoarele luni, iar debutul produsului final pe piata este iminent. Se pare ca proiectul designerilor europeni ai celor de la Toyota a fost refuzat in noiembrie, iar acestia au avut patru luni sa rezolve toate problemele acestuia. In cazul in care informatia anuntata de cei de la 7tune este corecta, designerii Toyota din Europa nu au reusit sa rezolve toate problemele pe care le avea proiectul lor.

Toyota FT-86 Concept este un proiect realizat alaturi de Subaru, care va oferi un motor boxer de 2.0 litri alaturi de alte elemente ale trenului de rulare.

Cei de la Subaru vor opta pentru un sistem de tractiune integrala si un aspect diferit. Exista posibilitatea ca proiectul celor de la Subaru sa nu fie afectat de schimbarile pe care le fac designerii de la Toyota.

Via | 7tune

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru