Toyota va prezenta noul Land Cruiser la Salonul Auto de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Facelift-ul lui Toyota Land Cruiser va debuta in aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt.

Toyota a confirmat prezenta facelift-ului lui Land Cruiser la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de Auris Hybrid si Prius PHEV Concept. Desi japonezii nu au dezvaluit imagini cu acest model, aspectul lui Land Cruiser facelift a fost “tradat” de o brosura care a fost scanata si publicata pe internet. In aceasta brosura puteti observa atat exteriorul noului Land Cruiser, cat si interiorul modelului japonez.

Dupa cum puteti vedea, modelul a primit blocuri optice noi, stopuri noi, un eleron amplasat pe luneta s iun set de bare de protectie redesenate. Pe langa asta, modelul a primit un set de jante noi si un set de praguri laterale. Cele mai importante schimbari sunt operate la nivelul interiorului, care a primit un plus de finete gratie ornamentelor din lemn. Formele clasice prezente pe modelele precedente Land Cruiser au ramas, iar modelul a primit un plus de spirit practic gratie spatiilor de depozitare marite si a comenzilor amplasate ergonomic.

Toyota Land Cruiser facelift va fi disponibil in cel de-al patrulea sfert al anului 2009, iar Lexus ar putea crea un model bazat pe acesta care va fi disponibil anul viitor.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • andrei
    Land Cruiser
    si actualu model da clasa multora, cu trimitere la Qsepte
    2 0
  • spatele e cam urat.
    0 3
  • dragos
    fata interesanta,pare o schimbare draguta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru