Tuning pe GPL: Opel Antara 2.4 GPL primeste un kit Irmscher

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.07.2009
Opel Antara GPL a primit un kit estetic de la Irmscher. Pretul acestui pachet se ridica la 2.695 euro.

Dupa cum stiti, Opel a lansat recent o versiune GPL a modelului Antara, disponibila doar cu tractiune fata. Modelul a primit deja un kit de tuning din partea celor de la Irmscher, un tuner bazat exclusiv pe marca Opel. Tunerii de la Irmscher au echipat modelul cu un set de jante, un spoiler pentru luneta si un set de praguri laterale.

Tunerii germani au dezvoltat acest pachet pentru a arata ca un vehicul mai economic nu inseamna neaparat un vehicul mai banal. Pretul acestui pachet de modificari este de 2.695 euro, si include toate elementele mentionate mai sus. Motorul pe benzina de 2.4 litri cu care este oferit acest model nu a fost modificat de catre inginerii Irmscher.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • @ sebastian
    Trebuie specificat ca modelul din poze are si grila fata, prelungire bara fata, difuzor spate si evacuare dubla tot Irmscher. Pozele sunt exact cele de pe site-ul Irmscher cu kit-ul complet. Si costa aproximativ 5000 eur in total. Am o Antara care arata exact la fel, mai putin grila.

    A, si am si arcuri sport tot Irmscher.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru