Un prototip Mercedes ML, implicat intr-un accident mortal

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Un prototip Mercedes ML 2012 a fost implicat zilele trecute intr-un grav accident de circulatie in Germania. Soferul a acrosat un tanar de 26 de ani si apoi s-a rasturnat.

Esential

80.000 de euro este valoarea estimata a pagubelor produse in urma accidentului, prototipului Mercedes ML.

Un grav accident de circulatie petrecut saptamana trecuta in Germania, pe autostrada A81, a implicat un prototip Mercedes ML. Se pare ca soferul de test, in varsta de 52 de ani, a lovit la iesirea de pe autostrada un tanar de 26 de ani care cobora dintr-o masina. Primele cercetari au dovedit ca tanarul lovise initial un parapet de protectie si de aceea se afla in stationare.

In urma impactului, soferul de 26 de ani a decedat pe loc iar prototipul Mercedes s-a rostogolit pe o distanta de 76 de metri, aterizand in cele din urma pe capota. Soferul de test a suferit de asemenea rani grave si a fost internat la spital. Se pare ca pagubele produse de accident celor de la Mercedes, au fost estimate undeva la 80.000 de euro.

Soferul prototipului ML 2012 a mai fost implicat intr-un accident fatal, in urma cu sapte ani, accident in care si-au pierdut viata o femeie de 21 de ani si fetita sa in varsta de doi ani.

foto | spiegel

via | zercustoms

Comentarii (10)

  • Preotul
    mai copii, nu mai puneti asa stiri, mai sunt oameni care sunt slabi de inima si le se fac rau! va rog
    5 15
  • valentin
    germ
    asadar au si nemtii incompetentii lor care omoara cate 1 sau 2 oameni o data la 5 ani si isi pastreaza locul de "PILOT DE TESTE "
    la prestigiosul Mercedes -Benz , probabil ca omul testa masina pt a vedea cum se comporta capota in cazul unui impact cu un pieton , bravo asta este adevarata inginerie, sa testezi un prototip in situatii reale cu oameni nevinovati, asta da CALITATE GERMANA
    11 15
  • @valentin
    "Se pare ca soferul de test, in varsta de 52 de ani, a lovit la iesirea de pe autostrada un tanar de 26 de ani care cobora dintr-o masina
    ."
    11 1
  • conditii
    "It seems that the younger man was involved in a minor accident only minutes before when he collided with the guardrail after there was a small malfunction with his car. Two good samaritans had stopped to help him when all of a sudden, the Mercedes SUV came down the road traveling at a high speed and struck the 26-year-old’s vehicle and a third car at the scene. The SUV then proceeded to flip over on its hood and travel an additional 250 feet."

    Aşa se explică maşina aia ruptă-n două.
    8 0
  • @Preotul - nu te pune nimeni sa le citesti sau sa te uiti la poze
    6 0
  • m1qtza
    =))
    Felicitari!!!! asta e tare!!!!
    Sper sa le intre in cap ideea de asi testa masinile pe drmuri izolate!!!
    2 4
  • De asta masinile nefinalizate ar trebui sa mearga pe pistele de incercari cu care se tot lauda constructorii si pe drumuri in afara celor publice.

    De asta pe drumuri ar trebui sa ajunga doar masini final omologate. Testarea e pentru un mediu controlat si controlabil. Strada e pentru maxim de siguranta si orice risc fie el si potential ar trebuie delimitat.

    Asta imi aduce aminte de un articol din reviste auto in care se spunea ca de cate ori se lanseaza o masina si se fac teste de catre angajati sau jurnalisti auto, politia trebuie anuntata in avans.
    3 0
  • Johhnny B
    Se pare ca pe stiristi ii intereseaza mai mult cate pagube s-au produs decat viata tanarului.
    3 0
  • :)
    Inumani ati devenit mai!!!
    Saracii cei de la Mercedes,au avut pagube in valoare de...,faptu ca cineva o murit,nici nu mai conteaza...cum puteti sa scrieti asemenea lucruri,si sa va lase asa rece?
    Aveti in voi atitudine de animale!!!
    Soferul ala ar trebui sa plateasca fapta: fie el si omor din culpa...dar parca il vad,la fel ca voi..."vai,daune la Mercedes",de viata cuiva nici ca se gandeste...
    0 0
  • ??????
    aberatii
    Numai aberatii....
    Ce vina are Mercedes pentru acest accident?
    Tanarul care a murit avea semnalizat accidentul?....doar se stie ca este mai riscant sa te opresti pe autostrada decat sa mergi noaptea prin ferentexas...
    Vina apartine exclusiv conducatorilor auto.....constructorii nu au nici o vina.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru