Va exista un Lancer Evolution electric? Mitsubishi: "Totul e posibil"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.02.2011
Oficialii Mitsubishi Motor Europe au declarat într-o discuție cu Automarket.ro că trendul ecologic recent ar putea să ducă la apariția unui viitor Lancer Evolution ecologic.

Noua strategie de dezvoltare pe care Mitsubishi o impune pe piață în ultimii ani ar putea avea efecte interesante și pentru modelele de top ale gamei japonezilor. Conform declarațiilor directorului de comunicare a diviziei europene Mitsubishi, există posibilitatea ca unul dintre viitorii membri ai seriei Lancer Evo să treacă din zona motoarelor termice în cea a motoarelor electrice sau hibride.

"Nimic nu este exclus în viitor. Faptul că ne concentrăm pe ecologie mai mult decât pe motorsport nu exclude faptul că Lancer Evolution va face parte în continuare din gama pe care o vom oferi la nivel mondial. Iar dacă viitoarele condiții de pe piață o vor cere, vom dezvolta și un Lancer Evolution hibrid sau electric. Rămâne de văzut", a spus Daniel Nacass într-o discuție pe care a avut-o cu Automarket.ro.

"Am prezentat deja acum câțiva ani că putem să facem un Lancer electric când am prezentat o vehiculul demonstrativ Lancer Evo IX MiEV (foto sus - n.r.). Am demonstrat atunci cât de departe poate să meargă acest concept și că putem să avem o mașină sport complet 'verde'.

Suntem la începutul unei noi ere în industrie și vom vedea dacă acest concept va fi cerut de piață", a încheiat oficialul Mitsubishi.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru