Vânzări record pentru Chevrolet în al treilea trimestru al anului

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.10.2011
Chevrolet a vândut 1.2 milioane de autoturisme în cel de-al treilea trimestru al anului. Marca înregistrează cel mai bun an calendaristic din istorie, cu 3.6 milioane unităţi vândute în 2011.

Chevrolet se bucură de cel mai bun an calendaristic din istoria sa de 100 de ani cu vânzări record. În cel de-al treilea trimestru al anului 2011, vânzările Chevrolet au crescut cu 13.8 procente, de trei ori mai mult faţă de media pieţei, atingând 1.2 milioane de unităţi. Vorbim de cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de Chevrolet în perioada iulie-septembrie. În primele nouă luni ale anului, Chevrolet a vândut 3.6 milioane de unităţi. Totodată, estimările Chevrolet arată că vor vinde 1.000.000 de unităţi Cruze până la finalul lunii octombrie.

"Vânzările record din cele nouă luni reprezintă dovada calității produselor şi serviciilor Chevrolet. Succesul nu ar fi fost posibil fără legătura individuală creată cu clienţii noi - indiferent de locul în care aceştia trăiesc şi fără o abordare orientată către client. În mai puţin de trei ani, un milion de oameni au ales un autovehicul. Succesul a fost posibil datorită faptului că am oferit clienţilor noştri din toată lumea mai mult decât se aşteptau de la un autovehicul compact.

Pe viitor, vom aplica aceeaşi abordare orientată către client pentru oricare model nou de autoturism, camion, MPV sau autovehicul comercial Chevrolet." a declarat Chris Perry, vicepreşedinte Chevrolet, responsabil de partea de marketing şi strategii globale.

În primele nouă luni ale anului, Chevrolet a avut o rată de creştere triplă faţă de media înregistrată în industria auto. Mai precis, vânzările Chevrolet au crescut cu 14% faţă de creşterea de 4.5% înregistrată în industrie. Cele mai bune pieţe pentru Chevrolet au fost Ucraina, Rusia, Thailanda, Africa de Sud şi Vietnam, unde marca a înregistrat creşteri de peste 50% faţă de trimestrul trei din 2010. Pieţele din Malaezia, Filipine, Argentina, Polonia, Israel, Franţa, Slovacia, Slovenia, Germania, India şi Mexic au marca creşteri situate între 21.2 şi 47.9 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Via | Chevrolet

Comentarii (10)

  • Bravo,Chevrolet! Tine-o tot asa. Astept noul Malibu.
    15 6
  • GO GO GO G.M ... DOWN DOWN vag
    12 7
  • @arda
    Nu vreau sa te intristez dar nu sunt marci concurente. Chevy nu o sa muste din clientela VW, poate doar Skoda sau Seat.. Nu inseamna ca o marca este mai buna decat cealalalta ci vorbesc de incadrarea ca pret. Cum nici modele VW nu vor fura din clientii de MB pentru ca diferenta de bani e prea mare.
    E ca si cum ai spune ca Nikon D3100 ia din clientii de D300s. Get it?
    5 3
  • acidutzza
    daaaaaaaaaaaaaaaa...
    chevy nu are fata de nasul volksvagin. ai dreaq vaginisti...or fi vreun BMW si nu stiam eu. das shit auto. daca stau bine sa ma gandesc...volksvagin e mai tare ca BMW, Mercedes, Lectzutz si...lista ramane deschisa!!! Chiar Gottlieb Daimler s-a inchinat in fata lui Volksvagin! OOOOPS...cand murea Daimler mai erau zeci de ani pana sa apara VAGinul!!! ma scuzati!!! marca de marca!!!
    5 8
  • @acidutzza
    Incultura si lipsa de bun simt te caracterizeaza . Get a life! Ai standarde foarte joase daca ai punct de referinta Chevrolet.
    6 7
  • Acidutzza are dreptate. Chevrolet nu e cu nimic mai prejos ca vw.
    Cine stie,poate in viitor Chevy o sa-i ia fata VAGaunei. Sa vedeti cum Passat o ia in barba de la noul Malibu.
    5 5
  • Daewoo-Chevrolet fans?
    Cat de navleg trebuie sa fii pt a crede ca marca americano-coreeana va putea vreodata sa se compare cu VW?! Dar na, pt multi posesori de CheWrOOlet, Aveo este un fel de limuzina sau ceva.
    8 5
  • Mai VAG, la orice articol trebuie sa-ti auzim parerea ta legata de grupul asta. Tu nu vezi cat de penibil esti? Sincer cred ca ar trebui sa-ti faci un control serios la cap!
    2 2
  • @C-G-C
    Copile,ultimele modele Chevrolet nu mai au nicio legatura cu Daewoo.
    Calitatea masinilor Chevrolet a crescut foarte mult,nu pot spune asta si despre ultimele modele VW.
    Sunt multi indobitociti ca tine pe aici care nu vad decat o singura marca,VW( wc-ul).
    7 3
  • N3LWtZOO
    explicatie
    Chevy e mult peste Lexus ce sa mai discutam de VW. Nu mai fiti penibilii.
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru