VATH a dezvoltat un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz E350 CDI

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
Mercedes-Benz E350 CDI dezvoltă 280 CP şi 650 Nm în versiunea de top a pachetului realziat de tunerii de la VATH.

Mercedes-Benz E350 CDI a primit un kit de tuning de la specialiştii de la VATH. Oficialii tunerului nu au specificat de ce au ales repsectiva versiune de motorizare, dar au anunţat că pachetul lor dezvoltă 267 CP şi 595 Nm şi costă 1.179 de euro. Tunerii nu au dezvăluit foarte multe informaţii despre ce schimbări au operat la motorului lui E350 CDI, dar au anunţat că pot oferi un intercooler din aluminiu de dimensiuni mari contra sumei de 1.118 euro, care va creşte puterea la 285 CP şi 650 Nm cu ajutorului unui ECU optimizat.

Programul de tuning de la VATH pentru Mercedes-Benz E350 CDI include şi un sistem de evacuare dublu, cu două ţevi pe fiecare parte a caroseriei. Sistemul de frânare a primit conducte flexibile din oţel prin care trece lichid de frână de performanţă. Modelul a fost echipat şi cu un set de jante din aliaj de 20 de inch. Setul de jante costă 7.900 de euro, în condiţiile în care acestea sunt echipate cu anvelope Michelin de 245/30 pe faţă, respectiv 285/25 pe spate.Modificările operate sistemului de frânare costă doar 465 de euro, fiind cea mai accesibilă schimbare din acest pachet care îi poate fi aplicată lui E350 CDI W211.

Pachetul de modificări de la VATH include şi un kit de suspensie reglabilă pe înălţime şi duritate, care costă 2.964 de euro. Modificările operate la exterior constau într-un pachet aerodinamic complet, incluzând o buză inferioară pentru bara faţă, un difuzor de aer din fibră de carbon integrat în bara spate, o grilă radiator fără siglă şi un spoiler spate din carbon.

Toate elementele de mai sus costă 4.323 euro cu toate taxele incluse.

Via | ZerCustoms 

Comentarii (3)

  • stefan
    yo vad gume michelin nu hankook...fail...
    3 0
  • si eu ma vazut la fel dar......cum a zis stefan fail:))
    1 1
  • binedetot
    DOAR e E !!
    EEEEEEEEEEEEEEEEEE ASA DA !!!!!!!!!!!!!!! CE FRUMUSETE...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru