Versiunea europeana a lui Suzuki Kizashi Sedan debuteaza la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.01.2010
Suzuki va prezenta versiunea europeana a lui Kizashi la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi prezentat alaturi de Swift plug-in hybrid si de versiunea restilizata a lui Grand Vitara.

Japonezii de la Suzuki vor prezenta versiunea europeana a lui Kizashi la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Modelul este deja disponibil pe pietele din America de Nord si Japonia si va fi rivalul unor competitori consacrati in segmentul D, cum ar fi Ford Mondeo, VW Passat, Toyota Avensis, Opel Insignia si Citroen C5. Potrivit unor voci, modelul va beneficia de tractiune integrala in standard, iar alianta recenta cu Volkswagen le-ar putea aduce celor de la Suzuki un motor diesel pe noul Kizashi.

Americanii pot sa cumpere noul Kizashi Sedan echipat cu un motor otto de 2.4 litri, care ofera 185 CP in versiunea cu transmisie manuala si 178 CP in versiunea CVT. Exista posibilitatea dezvoltarii unei versiuni hibride a lui Kizashi, dar niponii de la Suzuki nu au anuntat nicio informatie in acest sens. Mai mult decat atat, constructorul japonez ar putea sa ofere si un motor V6 pentru Kizashi, dar lansarea acestuia pe piata europeana este si ea incerta.

Alaturi de noul Kizashi Sedan, Suzuki va prezenta noul Swift in versiunea hibrida plug-in, care a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo.

Pe langa asta, versiunile cu trei si cinci usi ale lui Grand Vitara cu o usa a hayonului redesenata vor fi si ele prezente la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Via | Autoblog.it

Comentarii (8)

  • .....
    urata masina
    1 20
  • andreis
    merge
    Interesant, imi place.
    14 1
  • piticu
    kizashi
    ceea ce tie ti se pare urat,unora le place.
    12 1
  • Se va vinde bine
    Se anunta un best seller echipat cu motorul 2.0 TDI-CR .
    13 1
  • Suzuki
    Arata foarte bine, insa concureaza intr-un segment in care nu are prea mari sanse. Nu vad pe nimeni care s-ar uita initial la modelul japonez si abia apoi la Passat, Mondeo, Insignia, Laguna etc. Plus ca suna destul de naspa sa spui ca ai dat 20.000€ pe un "Kizashi".
    4 11
  • fain... si cu ce va concura pe piata?ford focus,vw jetta skoda oktavia,chevrolet cruze,?din spate arata chiar foarte bine...si in general... raportat la segmentul de piata vizat...
    1 5
  • aaa..scuze acum inteleg...pai la clasa asta nu pre vad cum...dar cine shtie?...
    1 5
  • Cristian
    @ C-G-C...
    Ba uite ca eu m-as uita intai la japoneze, mai ales daca va fi un AWD performant - Insignia nu stiu ce sistem de tractiune integrala are, oricum, prefer o japoneza in fata unui Opel, Haldex-ul de pe Passat mi se pare o gluma proasta, iar restul nu au AWD...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru