Video: Noul BMW Z4 spionat la Nurburgring

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 29.04.2008
Urmatoarea generatie a lui BMW Z4 este spionat in teste pe circuitul de viteza de la Nurburgring.

Noul BMW Z4 si-a facut aparitia pe circuitul de la Nurburgring. In urmatorul clip video putem observa modelul 2010 spionat in timp ce este testat la viteze mari. Urmatoarea generatie a roadster-ului Z4 va beneficia de un acoperis hardtop, retractabil complet in portbagaj.

Noul acoperis va oferi mai multa siguranta conducatorilor noului model BMW Z4, dar va creste si numarul dezavantajelor prin masa considerabil mai mare si micsorarea spatiului de depozitare in portbagaj. Viitorul BMW Z4 cu hardtop va putea concura cu Mercedes SLK si Mazda MX5/Miata, ambele beneficiind in versiunea standard de acest tip de acoperis.

Propulsia va fi asigurata de variantele twin-turbo si aspirat natural ale unui motor cu sase cilindri in linie. Se preconizeaza ca in Europa, noul Z4 va fi vandut si cu motoare cu patru cilindri. Versiunea M a viitorului roadster va dispune probabil de peste 350 CP.

Viitorul roadster BMW va creste in dimensiuni dar si la pret in ciuda liniilor de design care vor ramane in mare parte neschimbate.

Noul Z4 va imprumuta detalii de stil de la conceput CS, precum grila largita si mai pronuntata si prizele de aer marite in partea frontala. Urmatorea versiune Z4 isi va pastra proportiile compartimentelor, capota lunga si capacul portbagajului scurt. Stopurile rotunde au fost inlocuite cu unele alungite pe baza de LED, similare cu cele de la Seria 6.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru