Viteza excesivă, cauza principală a certurilor în maşină

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.07.2011
Viteza excesivă şi alegerea traseului sunt principalele subiecte de ceartă ale cuplurilor atunci când sunt în maşină, arată un studiu din Marea Britanie.

Esential

22 din 100 de cupluri se ceartă în maşină pe fondul rulării cu o viteză excesivă.
5 la sută dintre cuplurile intervievate s-au certat din cauza alegerii unui post de radio sau a abilităţilor de parcare

Un studiu efectuat de englezii de la Tesco a relevat faptul că viteza excesivă, alegerea greşită a traseului şi păstrarea unei distanţe prea mici faţă de vehiculul din faţă sunt principalele subiecte de ceartă ale cuplurilor atunci când sunt în maşină. Potrivit realizatorilor acestui sondaj, 22% dintre cuplurile intervievate s-au certat din cauza faptului că şoferul conducea prea repede, în timp ce 18.01% dintre cuplurile intervievate s-au certat cel puţin o dată pentru că au greşit traseul. O altă problemă ar fi păstrarea unei distanţe prea mici faţă de vehiculul din faţă, motiv de ceartă pentru 13% dintre cuplurile intervievate.

Cele mai puţin frecvente motive de ceartă ale cuplurilor sunt abilităţile de parcare, alegerea unui post de radio, viteza prea mică şi certurile dintre copii, atunci când odraslele se află pe bancheta din spate. Agresivitatea la volan provoacă disensiuni în rândul a 11.83% dintre intervievaţi, iar 15.86% s-au certat în maşină din alte motive.

"Majoritatea cuplurilor s-au certat dintr-un motiv sau altul la un moment dat.

Având în vedere consecinţele serioase ale rulării cu viteze excesive, nu ar trebui să fim surprinşi de rezultatul acestui studiu", a declarat Rebecca Ryan, Manager de Marketing la Tesco Cars.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Iar 100 la suta din cupluri fac sex in masina :)
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru