Volkswagen ia in considerare crearea gamei Bluesport

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.03.2009
VW ar putea sa creeze o gama de modele performante care nu fac rabat de la eficienta. Noua gama Bluesport va contine atat modele noi, cat si modele existente.

Volkswagen ar putea crea o gama de modele performante intitulata Bluesport. Modelele din aceasta gama au scopul de a multumi atat clientii care doresc modele performante, cat si organizatiile guvernamentale care doresc masini ecologice care sa aiba un consum cat mai redus de carburant.

Conceptul Bluesport ar putea fi primul model care sa integreze tehnologia BlueMotion intr-un automobil sport. Conform unei surse din cadrul companiei Volkswagen, tehnologia din spatele acestui concept ar putea fi aplicata si modelelor de serie, intr-un viitor apropiat.

Astfel, exista posibilitatea ca Volkswagen Bluesport sa devina un model de productie. Pe langa acesta, Scirocco si Golf GTI ar putea primi cate o versiune Bluesport dupa lansarea primului model din acasta gama. Potrivit sursei din cadrul Volkswagen, compania din Wolfsburg planuieste dezvoltarea unei game de modele de performanta pe platforma lui Golf, inclusiv o versiune ecologica a acestuia, intitulata GTD.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru