Volkswagen Polo si Golf GTI, editii speciale cu aspect sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Cu ocazia Worthersee Tour Volkswagen prezinta publicului doua editii speciale ale modelelor Polo si Golf GTI.

Editia cu numarul 28 a festivalului Worthersee Tour din Austria va marca doua surprize la standul Volkswagen, nemtii urmand sa dezvaluie doua editii speciale ale modelelor Polo si Golf GTI.

Editia speciala Polo Worthersee 09 are la baza versiunea de 1.4 litri si 86 de cai pe benzina, si vine cu o serie de modificari de ordin estetic. La exterior, modelul de clasa mica vine vopsit in culoarea Flash Red, completata de o serie de viniluri negre.

Aspectul exterior este completat de un set de jante de 18 inch din aliaj, de o suspensie care coboara garda la sol si de un sistem de evacuare sportiv. La interior, pasagerii vor fi rasfatati cu tapiserie din piele fina, praguri si pedale cu insertii din aluminiu.

Golf GTI Worthersee 09 are la baza versiunea standard a hatchback-ului de performanta, fara alte imbunatatiri de ordin mecanic: acelasi motor de 2.0 litri TSI cu 210 cai putere, capabil sa ofere un sprint de la 0 la 100 de km/h in 6.9 secunde si o viteza maxima de 238 km/h.

Modificarile importante apar la nivel exterior, unde Golf GTI Worthersee adopta o culoare a caroseriei speciala, "Firespark Metallic", un set de blocuri cu fundal negru, lumini LED si jante de 19 inch.

La interior, Golf GTI Worthersee 09 ofera pasagerilor praguri cu insertii din aluminiu, insertii cromate la nivelul portierelor si scaune sport.

via | Zercustoms

Comentarii (5)

  • super tare.
    deci, polo arata genial .
    4 0
  • 1.4 litri si 86 de litri
    1.4 litri si 86 de litri
    0 5
  • Dom' Mirica - mai incet cu aia "86 litri, pe benzina" din text ca daca mai casti odata ne inghiti pe toti.

    In rest numai de bine ca or fi si ele super masini precum predecesoarele lor...
    3 1
  • cristian
    epoca de piatra
    Degeaba, tot urate cu spume sunt.

    Pot sa le faca si pe dreaku in 4, tot asa raman
    2 6
  • Flaviu C
    mdah
    polo de ce nu l-or modificat pe ala gti?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru