Volkswagen Scirocco Study R vine la Bologna

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.12.2008
Volkswagen va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Bologna o versiune concept a modelului Scirocco.

Salonul Auto de la Bologna va gazdui si o premiera din partea Volkswagen. Constructorul german va expune la evenimentul auto din aceasta saptamana o versiune concept a modelului Scirocco, botezata Study R.

Privit ca un potential inlocuitor pentru actuala versiune de performanta R32 a Golf-ului, conceptul va fi vedeta standului Volkswagen la Bologna.

Study R este animat de un motor TFSI de 2.0 litri, identic cu cel regasit pe actualul Audi S3. Insa, spre deosebire de aceasta,  Study R dispune de 5 cai putere in plus, capacitatea finala a motorului fiind de 270 de cai.

Resursele sunt transmise puntii fata prin intermediul unei transmisii DSG cu dublu-ambreiaj si sase rapoarte. Lista imbunatatirilor aduse versiunii concept Scirocco Study R include, printre altele, o suspensie ajustabila, etriere cu patru pistoane si un sistem de evacuare imbunatatit.

La exterior, Study R se individualizeaza prin printr-un spoiler frontal mai agresiv, prize de aer pe capota, lumini LED integrate in blocurile optice fata, oglinzi retrovizoare cu carcasa rosie, un eleron montat pe acoperis si un spoiler posterior cu deflector si tevi de esapament cromate.

via | WorldCarFans  

Comentarii (2)

  • julian
    STUDIE "R"
    de altfel este chiar simplu pentru ca vine de la "studiu" din germana, nu din engleza asa cum ti-ai putea inchipui la prima vedere...
    nu ai nevoie decit de putina atentie cind te uiti la poza, nu ca as fi eu vreun mic geniu... se numeste "profesionalism", alaturi de "interes" gasim doua lucruri care va lipsesc...
    0 0
  • prudentul
    explicaţie
    Omu' a prelucrat articolul de pe worldcarfans.com, iar ăia au "englezit", la rândul lor, cuvântul german "Studie".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru