Volkswagen Tiguan facelift - prima imagine a scăpat pe net

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.06.2010
Prima imagine a lui Volkswagen Tiguan facelift a fost prezentată într-o broşură. Nemţii vor adopta stilul de design Golf şi pe SUV-ul lor compact.

Volkswagen a publicat într-o broşură o imagine a noului Tiguan facelift. Aceasta a ajuns pe mâini „nepotrivite” şi a apărut pe internet, fiind publicată în premieră de finlandezii de la Worldcarfans. Spre deosebire de versiunea Tiguan prezentată la Salonul Auto de la Beijing, partea frontală a acestui exemplar este diferită. Se confirmă astfel faptul că Tiguan facelift din China nu va avea acelaşi aspect cu Tiguan facelift vândut pe pieţele din Statele Unite ale Americii şi Europa. Cei de la Volkswagen nu au confirmat încă această ipoteză.

Modificările operate sunt minime – o bară faţă restilizată, un set de proiectoare de ceaţă noi, o grilă modificată şi LED-uri de poziţie integrate în blocurile optice. Versiunea chinezească a lui Tiguan nu integrează LED-urile de poziţie în blocurile optice. Totodată, modelul a primit şi un set de jante de aliaj noi.

Volkswagen Tiguan facelift este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris din acest an. Cel mai probabil, Volkswagen a efectuat o serie de modificări şi sub capota lui Tiguan, pentru a îmbunătăţi performanţele şi pentru a reduce noxele şi consumul de carburant.

La nivelul interiorului, sistemul de climatizare pare să aibă un design revizuit.

Via | WorldCarFans

Comentarii (14)

  • confuzie
    Deja incep sa confund goful cu polo, tiguanul cu touaregul..au pus aceleasi blocuri optice la toate doar marimea difera..forma e identica.
    15 7
  • nu si VW !
    au dat in boala audi, se vede ca amandoua fac parte din grupul VAG
    14 10
  • ...de unde atata fantezie si creativitate?! :))
    18 5
  • Ah...
    Noroc ca au cumparat casa de desing Giugiaro...
    pe viitor sper sa nu li se mai intample astfel de lucruri, ma refer la faptul ca toata gama VW arata la fel.
    14 6
  • Pai daca sunt asa nasoale de ce le cumpara lumea??Mi-ar place sa am bani sa imi iau si eu o nasola ca asta
    15 12
  • Marius
    Masina este ca femeia..
    Masina se poate compara ca design cu o femeie:

    uni prefera un Touareg (Blonda mai plinuta si inalta) alti un Tiguan (Blonda normala ca greutate etc) altul vrea ceva mai mic dar tot misto si cumpara un Golf (Blonda subtirica),

    la fel si la Audi Q7 (Bruneta Focoasa) etc, doar cei care vor o Honda,Renault,Citroen etc vor avea o Roscata urata , o avortata, una la care te uiti si te intrebi daca nu cumva este moarta si invie...

    Ce vreau sa spun ca sunt oameni care vad o masina ok din toate pct de vedere si vor una mai mare s-au nu in functie de necesitati...(constructorii stiu ce fac cu Single Frame..)
    13 15
  • @Mariu
    MDA...."s-au in functie de necesitati"...
    11 6
  • ptr BMW CS
    si bmwu face la fel, toate seamana intre ele.
    de la mic la mare.
    15 6
  • Daca tu vezi Q7 ca pe o bruneta focoasa e o mica problema :)))
    12 10
  • cam devreme
    acest facelift , nu cred ca trebuia sa ii schimbe fata
    10 1
  • hahaha
    gata s-a terminat
    nu judecati nemtii sant cei mai tari in industria auto. aaaaa scuze au fost cei mai tari pana prin 2002 dar gata...........
    9 12
  • corect hahaha mai ales vag-ul...
    6 7
  • raduku
    ????
    Se pare ca facelift-ul cam seamana cu Sandero...
    7 2
  • Cainii latra, ursul trece!!!!
    hahaha
    VAG-ul este aproape sa devina numarul 1 in lume, de cand Toyota si-a demonstrat fiabilitatea(buna gluma) si posesorii de logan, "reno", ursuleti, vulpi sau alte animale de genul acesta,varsa laturi pe forum! Nu va faceti probleme, ca nu mor caii cand vor cainii. VAGul este si va fi cel mai tare. Cainii latra, ursul trece!
    HAHAHAHA!!!
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru