Vorsteiner a creat un pachet aerodinamic pentru BMW M3 Sedan

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Tunerul american Vorsteiner a creat un kit aerodinamic pentru versiunea sedan a lui BMW M3.

Dupa ce Vorsteiner a creat un kit estetic pentru BMW M3 E92, americanii vin cu un pachet aerodinamic pentru versiunea sedan a lui BMW M3 E90. Pachetul aerodinamic este fabricat doar din elemente din fibra de carbon. Kit-ul adauga un spoiler spate, un difuzor de aer cu trei aripioare si un capac de portbagaj din fibra de carbon cu un spoiler integrat.

Componentele kit-ului Vorsteiner cantesc, in medie, cu 35% mai putin decat echivalentul din fabrica al acestora. Pe langa apasarea aerodinamica suplimentara pe care o ofera aceste elemente, greutatea redusa a acestora va aduce un plus de performanta pentru BMW M3. Desi propulsorul V8 de 4.0 litri si 420 CP nu a fost modificat, BMW M3 Sedan echipat cu kit-ul Vorsteiner va a avea un raport CP/kilogram mai bun decat cel al versiunii de fabrica.

Via | Vorsteiner

Comentarii (4)

  • abc_e?
    M3
    Divina masina asta
    0 0
  • Hoydonk
    Hoydonk
    E BMW-ul sublim.
    0 0
  • Decimus4u
    Superb
    Este extraordinara masina. Daca o pui pe langa un C Class Amg o sa vedeti masinile perfecte.
    have fun!!!
    0 0
  • Frazier20ROSALIND
    respond
    If you want to buy a house, you will have to receive the loans. Moreover, my brother usually takes a short term loan, which occurs to be the most rapid.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru