Vorsteiner a creat un pachet special din carbon pentru BMW M3

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.08.2009
Tunerii de la Vorsteiner ofera un pachet estetic din fibra de carbon pentru BMW M3 E92. Kit-ul GTS3 va fi oferit in serie limitata si este disponibil pentru ambele versiuni ale lui M3.

Germanii de la Vorsteiner, cunoscuti deja pentru kit-ul lor pentru BMW M3 E92, au lansat o editie speciala a acestui model. Acest pachet consta intr-o serie de elemente de caroserie care au inlocuite cu piese din fibra de carbon. Principalele modificari au fost operate in partea din fata a modelului, care a primit o serie de fante de aer pentru a raci mai bine motorul si a imbunatati admisia de aer. Tocmai de aceeas, cei de la Vorsteiner au mari fanta centrala din bara fata a lui BMW M3 cu 6.35 milimetri si au coborat inaltimea modelului cu 25.4 mm.

Fantele laterale de admisie amplasate in bara fata au fost si ele reproiectate, pentru a furniza mai mult aer franelor din fata. Modificarile aplicate barei de protectie din fata nu s-au incheiat aici, tunerii de la Vorsteiner adaugand si un splitter din carbon, care este construit dintr-o singura bucata. Incepand cu luna septembrie, Vorsteiner va oferi inca doua tipuri diferite de splittere pentru bara din fata. Pana atunci insa, clientii tunerului german trebuie sa se multumeasca cu capota speciala cu elemente din fibra de carbon, care beneficiaza de doua fante speciale pentru disiparea caldurii generate de motor.

Pretul pachetului GTS3 de la Vorsteiner pentru BMW M3 nu a fost inca anuntat.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (4)

  • .marius.
    As trage instantaneu pe dreapta de`as vedea asa ceva in retrovizoare...
    Superb !
    9 1
  • Stelian_Opincariu
    Ce-i asta?
    1 19
  • Ptr stelian
    steliane cred ca esti putin retard tu ma.nu te-ai saturat faci pe prostu?sau asa esti?
    5 0
  • Lupamuttley
    BANATI-L!!! :))
    Stiti de ce s-a inventat Banatul(ban=blocat - ca poate va gandeati la regiunea tarii) ?? Pentru Stelian. Nu sunt genul sa scriu mesaje, dar urmaresc cu stupoare discutiile la fiecare subiect pe care le face Stelian! Stelian daca nu intelegi ce inseamna Tuning elegant , te invit sa comentezi pe forumul lui Ithsy&Bitsy ca nu ai treaba cu Fenomenul auto !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru